Andreas forladt af 'Min fede træner': Frederik skylder

Frederik Fetterlein kunne ikke hjælpe Andreas med at tabe sig, men de to er ikke færdige med hinanden.

Af Lise Nygaard - 10. maj 2017 kl. 20:55

I aftenen afsnits af ‘Min fede træner’ måtte den trimmede Frederik Fetterlein se sig slået af sin egen krop, der simpelthen ikke kunne tage de 20 kilo på, som han satte sig som mål ved programmets start. Det blev kun til en enkelt centimer på maven for den tidligere tennisstjerne, og han skulle derfor give sin vægttabsmakker Andreas den nedslående besked, at de ikke kom til at svede sammen i træningscentret.
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard: Derfor sagde jeg nej til ‘Min fede træner’
At Andreas nu skal i løbeskoene alene, har dog ikke holdt ham tilbage.
– Jeg træner to gange om ugen nu. Jeg står op klokken seks om morgenen og løber fem kilometer inden arbejde og tager nogle armbøjninger, fortæller Andreas til Realityportalen.dk
LÆS OGSÅ: Gustav Salinas: Nej tak til ‘Min fede træner’
De ugentlige løbeture har givet et lille resultat på vægten, og det er Andreas godt tilfreds med, men han tror, at resultatet var blevet større, hvis han havde fået hjælp af Fetterlein.
– Selvom jeg ikke er med i hele projektet, har den smule, jeg var med, helt sikkert motiveret mig til en sund livsstil. Så jeg skal nok tabe mig, det kommer bare til at tage længere tid, nu når det er på egen hånd, fortæller Andreas.
LÆS OGSÅ: Kira Eggers om deltagelse i fedme-projekt: Jeg fortryder intet
Som et plaster på såret gav Fetterlein Andreas et gavekort på seks måneders gratis træning med personlig træner. Forløbet er dog ikke sat igang endnu, da Andreas ikke har kunnet finde tid til den indledende samtale, som skal klarlægge, hvor Andreas og træneren skal starte.
Ses stadig
Andreas føler ikke, at hans deltagelse i det udskældte program har været spildt, selvom det ikke blev til et stort og hurtigt vægttab.
– Det har været rigtig sjovt at være med. Både fordi det har motiveret mig, men det har også været sjovt at se, hvordan tv bliver lavet, og så havde mig og Frederik det jo rigtig sjovt sammen, fortæller Andreas.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Jeg tager ikke mig selv seriøst som fed
Fetterlein og Andreas har set hinanden et par gange siden optagelserne, og det bliver de nødt til at fortsætte med, da Fetterlein lovede at tage Andreas med i byen og finde en kæreste til ham.
– Jeg holder ham op på den bytur! Jeg sagde til ham, at når han ikke kunne overholde de tyve kilo, så må han overholde løftet om den bytur, griner Andreas.
LÆS OGSÅ: Rystet Mascha Vang: Beskyttet af bodyguard til prisfest
LÆS OGSÅ: Røffel til Fetterlein: Du skal kraftedme have mere respekt for mig!
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.