Christian efter ‘Robinson’: Jeg har forandret mig

Af Lotte Knudsen - 11. oktober 2021 kl. 21:55

I aftenens afsnit af ‘Robinson’ er det Christian Oxholm Sonne tur til at forlade ekspeditionen. For hans vedkommende blev det til 19 dage med varme, fysisk aktivitet og sult. Christian, som er uddannet kok og elsker mad, har aldrig rigtigt prøvet at sulte før, og det overraskede ham meget, hvordan hans krop reagerede.

– En ting som overraskede mig var, at vi kunne gå i ellve dage uden at få noget at spise. Vi fik et lille stykke kokosnød men ikke noget andet. Jeg troede, at jeg ville blive vanvittig efter tre dage, men det gik godt, forklarer Christian til realityportalen.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: ‘Robinson’-deltagere fik medicin midt om natten

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Christian fortæller om sin oplevelse på Robinson…

Den erfaring har Christian taget med hjem til Danmark, hvor han formår at holde den slanke linje blandt andet ved at gå på kure.

– Det handlede om at have desiplin, da man kom hjem. Jeg har ændret mine spisevaner. Lige nu er jeg på 24 dages detox, en form for udrensning, hvor jeg hverken ryger, drikker alkohol eller spiser usundt, forklarer Christian.

LÆS OGSÅ: Nikita er klar til ‘Bachelor’

I alt tabte Christian 12 kilo på øen. I dag har han taget fire af dem på igen, og hans nuværende livstil er han godt tilfreds med.

LÆS OGSÅ: Ex on the Beach’-deltager: Opholdet sluttede ikke i villaen…