Christian Degn er klar til at stifte familie: Drømmer om at blive far

I aften kan Christian Degn for første gang oplevelse som vært i ‘Hvem vil være millionær?’.

Af Nikolaj Vraa - 13. oktober 2019 kl. 17:58

Når Christian Degn i aften debuterer som vært i ‘Hvem vil være millionær?’ på TV 2 Charlie, håber han at kunne sende en masse glade deltagere hjem med penge, de kan bruge på at få deres drømme til at gå i opfyldelse.
Privat har den populære tv-vært kunnet krydse en masse af på sin egen ønskeseddel i løbet af de sidste par år. Hans største håb har han dog endnu til gode at få opfyldt. Christian, der i foråret fyldte 40, vil gerne stifte familie, men han er endnu single.
– Der har ikke været tid til noget på den front. Det har været et vildt år. Der er virkelig sket noget. Det er jo som regel sådan, at når en dør lukker, så åbner der nogle nye, så jeg tager den med ro. Jeg har stadig en drøm om at blive far. Jeg skal nok ikke vente, til jeg bliver 50 år, men jeg er på ingen måde i panik, fortæller han, da HER&NU besøger ham under optagelserne til ‘Hvem vil være millionær?’.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Landmand’-stjerne har fundet kærligheden

Fuld af ærefrygt

Her træder han i Hans Pilgaards, Jes Dorph-Petersens og Peter Kærs store fodspor som vært på quizzen, der i år fejrer 20-års jubilæum. At stå i spidsen for et så legendarisk show giver naturligvis en vis æresfrygt. Især når man står i kulissen, og publikum sidder klar i studiet.
– Det er ret vildt. Man tænker: ”Gud, det er den rigtige musik, der spiller. Nu sker det. Det er mig, der skal sidde der”, fortæller han om oplevelsen af at gå ind i rampelyset og se stolene midt på gulvet.
– At jeg er den nye vært gik nok i virkeligheden først op for mig, første gang jeg ringede en livline op. Der sagde jeg: ”Hej, det er Christian Degn fra ‘Hvem vil være millionær?’ Ja, det er så mig nu. Det er en sindssygt stor ære. Jeg har sendt en hilsen til Hans, og han ønskede mig held og lykke. Vi har også en løs aftale om at spise en frokost. Jeg har også fået en hilsen fra Jes, men jeg kender desværre ikke Peter Kær, fortæller Christian Degn, der er glad for at kunne sætte sit personlige præg på programmet.
LÆS OGSÅ: Kort efter brud: Dansk realitybabe har fundet kærligheden
Han understreger, at noget af det vigtige som tv-vært er at være sig selv, hvilket godt kan være nervepirrende.
– Når man køber et program fra udlandet som det her, ‘X Factor’ eller ‘Jeopardy’, så kan det jo på nogle punkter lige så godt være en robot, der er vært, ligesom man ser på nogle kinesiske nyhedsudsendelser. Fuldstændig fejlfrit. Så jeg har da tænkt over, hvad jeg skal bidrage med her. Jeg skal i høj grad bare være mig, og jeg håber, at seerne tager godt imod mig, slutter Christian Degn, inden han igen skal ind i studiet til et nyt hold håbefulde deltagere.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Gift ved første blik’-hunk er blevet forlovet med programmets ekspert

Tre hurtige

Er du millionær?
– Nej. Eller jo, måske alligevel. Hvis jeg sælger min lejlighed, så kan det være, der er et overskud. Men jeg føler mig rig på social kapital. Det betyder mere at have venner og forbindelser end at have penge.
God eller dårlig taber i quizzer?
– Dårlig. Det er der ingen tvivl om. At quizze er jo vor tids duel. I stedet for sværd og pistoler er det en manddomsprøve på intelligens.
Hvad vil du bruge en million på?
– Mit liv kører nok i ring. Så ville jeg købe et hus.
Du kan se ‘Hvem vil være millionær?’ på TV 2 Charlie klokken 20:50.
LÆS OGSÅ: Linse køber hus: Her skal jeg blive gammel

Læs mere om