Christel Trubka taler ud om at være til piger

‘Paradise Hotel’-baben er i et forhold med Teitur Skoubo. Men derfor kan andre personer godt gøre indtryk, og nu åbner hun op om, hvordan hun har det med Samira og med piger generelt.

Af Caroline Grønne Wigdal - 17. september 2020 kl. 7:25

Søndag rullede de første to afsnit af Dplays nye realityserie ‘Singletown’ over skærmen, og her opstår der hurtigt god kemi mellem deltagerne Samira og Christel.

25-årige Christel Trubka har, som de fleste ved, tidligere deltaget i ‘Paradise Hotel’ og er nu kærester med Teitur, mens Samira er helt ny i gamet og deltager i ‘Singletown’ med sin kæreste, Anne-Camilla. De to bor til dagligt sammen i en lejlighed på Østerbro.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Se deltagerne i ‘Den store bagedyst’ 2020

Som seer er det ikke helt til at blive klog på, om det er rent venskab eller en sommerflirt, der er på vej til at opstå mellem Christel og Samira, men i hvert fald sender de allerede fra program 1 masser af kække bemærkninger efter hinanden, og man ser også de to piger sidde ret tæt sammen, mens de skal se nogle optagelser fra den modsatte lejlighed, hvor deres “ekser” tilbringer sommeren.

Nu svarer Christel og Samira så på, om det hele bare er sagt for sjov.

LÆS OGSÅ: Linse ville vinde Alba: Klar til kamp mod Cengiz’ mor

23-årige Samira er kærester med Anne-Camilla, og parret er med i ‘Singletown’.

– Der er ikke noget flirt i luften mellem Samira og jeg. Jeg finder det super ærgerligt, at bare fordi, Samira er biseksuel, så tror man straks, at vi flirter. Havde hun kun været til fyre, var der ingen, som ville sige, at vi flirtede, forklarer Christel til Realityportalen.

Samira havde det på samme måde, men hun indrømmer gerne, at hun var flirtende.

– Under optagelserne havde jeg det super godt med Christel. Jeg flirtede med hende, men det var for sjov. Jeg kan godt lide at få opmærksomhed, og det gav Christel mig. Vi minder meget om hinanden, og derfor tror jeg, at vi kom så godt ud af det med hinanden og havde sådan en god pingpong, siger Samira.

Forholdet til Samira i dag

I de første programmer af ‘Singletown’ fortæller den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager, at det er sket, hun har kysset med piger foran sin kæreste, når de har været i byen, og at piger, hun møder i byen, kan gøre indtryk på hende.

LÆS OGSÅ: Store ændringer i ny sæson ‘Vild med dans’ 

–  Jeg har aldrig været sammen med en pige før, men ofte når jeg er i byen, synes jeg, at der er flere flotte piger, end der er fyre, siger hun til Realityportalen.

I dag, hvor optagelserne er slut, har de stadig et godt forhold, og de ses ofte. Det fortæller Samira.

– Hende vil jeg ikke vær foruden. Samira og jeg blev rigtig hurtigt tætte veninder, vi fungerede på alle punkter bare skide godt sammen. Ligesom jeg gør med mine andre veninder, siger Christel.

LÆS OGSÅ: Christel afslører intime detaljer om hende og Teiturs sexliv