Christel Trubka i jubel: En ny flytter ind

Christel og hunden Pablo får snart selskab i det lille hjem.

Af Caroline Grønne Wigdal - 4. september 2021 kl. 18:32

Christel Trubka, der har medvirket i både ‘Paradise Hotel’ og ‘Singletown’, er en vigtig del af årets ‘Stjerne Boksning’, som her til aften får Brøndby Hallen til at koge. Baben er nemlig nummerpige til det store arrangement og vil altså være at finde i bokseringen hele aftenen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lea har fundet kærligheden

Men måske stråler Christel en anelse mere end de har nummerpiger i hallen, for hun har kastet sin kærlighed på en lille hundehvalp, og lige nu går hun og venter i spænding på, at det lille væsen snart flytter ind hos hende og Pablo.

Artiklen fortsættes under videoen…


– Jeg får en hundehvalp om fire uger. Det er den samme race, som min hund, Pablo, er. Det er en staffordshire bull terrier, og så får jeg bare en hunhund, for så kan de jo på længere sigt lave nogle små hvalpe, fortæller dagens nummerpige til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Nynne afslører: Vil gerne tilbage

Planen er, at der skal komme hvalpe til verden, når den nye, lille hund, som får navnet Chanty og er opkaldt efter Christels mors første hund, bliver omkring fire år gammel.

– Man kan jo sige, at mange de udvider med baby, men jeg udvider med hunde. Jeg skal have nogle hvalpe, men nok først når jeg bor i hus, siger Christel, der på nuværende tidspunkt bor i en lejlighed i Ørestaden.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager skal skilles

Læs mere om