Christel Trubka deler glædelig nyhed

‘Paradise’-baben har spændende planer for fremtiden, og nu løfter hun lidt af sløret for, hvad der skal ske.

Af Caroline Grønne Wigdal - 30. juli 2021 kl. 7:55

Det seneste år har budt på både op- og nedture hos Christel Trubka, der først måtte igennem et brud med Teitur Skoubo og siden Asbjørn Nielsen.

Men nu ser det ud til, at hun har fundet ro og nyder livet med hunden Pablo. Og måske er det derfor, at der nu er store planer på tegnebrættet hos ‘Paradise’-baben.

LÆS OGSÅ: UUH! Stine klar til ‘Bachelorette’

Tirsdag kunne hun afsløre, at et nyt projekt er på vej på jobfronten. Dog kan hun endnu ikke røbe, hvad det præcist er, der skal ske. Men lidt vil den 25-årige reality-stjerne alligevel godt sige – for der er en ny hjemmeside på vej.

– Jeg kan i hvert fald sige så meget, at hjemmesiden åbner snart! Satser på, at jeg med tiden også har noget på min hjemmeside, som der ikke er nogle andre, der har, siger Christel til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde tager springet: Jeg har villet det i lang tid

Artiklen fortsættes under billedet…

(Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: SE HER: Christian Degn viser kæresten frem

Egentlig havde havde hun et job som frisør, men det er efterhånden mange måneder siden, hun stoppede 100 procent med frisørfaget.

– Jeg vil gerne prøve kræfter med noget andet og satser rigtig meget på det. Ting tager tid, hvis man vil gøre det ordentligt, siger Christel om beslutningen.

LÆS OGSÅ: Klar til nyt eventyr: ‘Klovn’-stjerne har solgt huset

Læs mere om