Christel Trubka afslører ny kærlighedstatovering

En betydningsfuld herre har fået en plads på Christels ben.

Af Caroline Grønne Wigdal - 14. august 2021 kl. 8:55

‘Paradise Hotel’- og ‘Singletown’-baben Christel Trubka har netop fået lavet en ny tatovering bag på benet, som har en helt særlig betydning. Den symboliserer nemlig et væsen, som har en kæmpe plads i hendes hjerte.

– Jeg har fået Pablo tatoveret på mig. Jeg tog et aftryk af hans poter, som er en del af tatoveringen, så Pablo er foreviget med mig nu, fortæller hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Sarah og Türker snydt: Det er en katastrofe!

Artiklen fortsættes under billedet… 

Pablos pote. (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter operation: Frygter, det er kræft

Christel har haft den 14 måneder gamle Pablo, siden han var 10 uger gammel, og Pablo er et navn, hun selv har givet ham.

Tatoveringen er en del af et større projekt, da hele hendes ben skal dækkes, og derudover er hun også åben for, at der yderligere kan kommet et par nye tattoos.

– Jeg skal have lavet resten af min ben færdigt i hvert fald, og hvem ved, måske der kommer nogle få tatoveringer mere, men ikke store, eller hvor armene bliver fyldt ud! Dér er et helt ben sleve nok for mig, fortæller Christel, der bor i en lejlighed i Ørestaden med sin faste følgesvend.

LÆS OGSÅ: MGP-stjerne med i ‘Vild med dans’

Efter hun og Asbjørn gik fra hinanden tilbage i foråret, har Christel haft brug for at nyde tilværelsen alene med sin hund i lejligheden, og til nu har hun ikke ville sætte mange ord på, om der er kommet en mand i hendes liv udover Pablo.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Stine ked af det: Jeg modtager tarvelige beskeder

Læs mere om