Christel Trubka åbner op: Derfor skjulte vi forholdet

Christel Trubka og Nicolai Heller har i seks måneder holdt det hemmeligt, at de er kærester. Det er ikke noget, produktionen bag ‘Ex on the Beach’ har givet dem besked på at gøre.

Af Caroline Grønne Wigdal - 8. november 2021 kl. 14:56

Realityparret faldt allerede for hinanden på Gran Canaria under optagelserne til ‘Ex on the Beach’ 6, og de havde ikke opholdt sig mange minutter på dansk jord, før de blev kærester.

Det fortæller Christel til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Trak stikket fra alt: Nu åbner Merete Mærkedahl op om sin sygdom

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Christel Truba er til ‘Stjerne Boksning’…

– Nicolai præsenterede mig for sin mor i lufthavnen og sagde: “Mor, du skal hilse på min kæreste.” Det havde vi dog ikke snakket om. Så jeg sagde, han skulle spørger mig “ordentligt”, og det gjorde han så, griner Christel.

De tog sammen en beslutning om, at de ville holde deres forhold hemmeligt.

LÆS OGSÅ: Allan og Morten fra ‘Landmand søger kærlighed’ er rykket til storbyen

– Egentlig fordi vi ikke ville spoile noget i programmet, og jeg vil gerne understrege, at det ikke var noget, produktionen havde bestemt. De var selvfølgelig bare taknemmelige for, at vi ville vente, fortæller baben.

Sammen med Nicolai har hun nu en masse planer for deres fremtid sammen, men de er også enige om, at de ikke har travlt.

– Vi har en masse planer, men vi tager en dag af gangen. Vi har mange bolde i luften begge to, og det er vigtigt, at de spiller. Jeg har lige åbnet min egen barbershop, så der bliver brugt en del tid, siger Nicolai.

LÆS OGSÅ: Linse og Didde til bogforum: Bryder sammen på scenen