Christel på hospitalet: Jeg er bekymret for svaret

Christel håber, at lægerne kan gøre noget ved det, der plager hende.

Af Rikke Lynge - 12. august 2021 kl. 19:25

Christel er i dag på hospitalet for at få tjekket sine lymfer, da de er meget hævede, og hendes egen læge har derfor sendt hende videre til en grundig undersøgelse.

– Jeg er ret nervøs for svaret, og egentlig også for selve undersøgelsen. Jeg skal have en nål ind i min hals. Jeg håber, det lyder værre, end det er, fortæller Christel til Realityportalen om dagens undersøgelse og uddyber:

– Altså jeg frygter, om mandlerne skal fjernes, eller om det er en sygdom. Jeg gider helst ikke tænke på, hvad det kan være, jeg må vente og høre, hvad de siger.

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter operation: Frygter, det er kræft

Christel har døjet med store og hævet lumfer længe, og det generer hende.

– Når de hæver op, er jeg ret generet af dem. Det gør ondt generelt, men især når jeg så tager hovedet til den ene eller den anden side, eller hvis jeg kigger op eller ned, forklarer Christel.

LÆS OGSÅ: MGP-stjerne med i ‘Vild med dans’

Indlagt sidste år

Christel var indlagt sidste år, hvor hun også oplevede det, og hun husker det stadig tydeligt.

– Jeg blev indlagt sidste år af de samme årsager, men der blev jeg behandlet for noget andet, for der tjekkede hospitalet ikke lymferne. Jeg havde 42 i feber, og mine infektionstal var på 230. De fandt aldrig ud af, hvorfor det steg så hurtigt, det hele kom fra en dag til en anden, og jeg var indlagt tre-fire dags tid, fortæller Christel, der dengang blev behandlet for en sjælden bakterie for blærebetændelse.

LÆS OGSÅ: Christel Trubka deler glædelig nyhed

Læs mere om