Christel om forholdet til Asbjørn: Derfor gik det ikke

Asbjørn Nielsen kæmpede for at få Christel tilbage, men det lykkedes aldrig.

Af Caroline Grønne Wigdal - 12. september 2021 kl. 8:55

‘Ex on the Beach’-stjernen var sønderknust, da Christel Trubka tilbage i foråret valgte at forlade ham, efter de havde været kærester i få måneder. De to reality-stjerner flyttede sammen i en lejlighed i København i april 2021, men allerede i slutningen af samme måned stod de frem og fortalte, at nu var forholdet slut.

Det var altså Christels ønske, og Asbjørn forsøgte at overbevise hende om, at de skulle blive sammen.

LÆS OGSÅ: Julie Ølgaard om Robert Hansen: Vi snakker sammen hele tiden

– Han har ikke gjort noget siden, men da det var, det skete, så kæmpede han selvfølgelig rigtig meget. Det var endnu hårdere, når jeg også kunne se, at han kæmpede så meget. Men jeg måtte bare følge mit hjerte, og det var bare ikke mig. Det var bare ikke det rigtige for mig, fortæller Christel, da Realityportalen møder hende på den røde løber til ‘Stjerne Boksning’ 2021.

Artiklen fortsættes under videoen…

Hun fortsætter:

LÆS OGSÅ: Deltager i voldsom ulykke: ‘Robinson’ har taget alt fra mig

– Han var jo så sød, og der er jo altid ups and downs, så han sagde, at han ville ændre på nogle ting. Men jeg vil bare heller ikke ændre på en person. Hvis ikke man passer sammen, så passer man ikke sammen. Men det har ikke været noget af det, der har gjort udfaldet. Vi var bare ikke så gode, synes jeg ikke.

Dengang lagde Asbjørn ikke skjul på, hvor ked af det han var.

LÆS OGSÅ: Efter møde på Tinder: Linse giver ny status på kærligheden

– Jeg troede 2021 skulle være mit år. Det startede med et kæmpe brag, og alt i mit liv spillede max. Jeg var for første gang i mit liv 110% lykkelig hver dag. Desværre varede lykken ikke ved, lød det dengang fra ham.

I dag er Christel og Asbjørns forhold fint. De kan sagtens hilse på hinanden, men de har ikke længere samtaler og ses heller ikke som venner.

LÆS OGSÅ: Anna og Oliver tog en chance til dåben: Man frygter det altid

Læs mere om