Christel er ude af 'Paradise Hotel': Det er så æv at være så tæt på finalen

Paradisoen tog chancen bag Kasper H, men han valgte at tage Isabella med videre i finaleugen.

paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 6. maj 2015 kl. 7:52

Efter Sammis exit tidligere på dagen i gårsdagens afsnit af ‘Paradise Hotel’ havde Christel mistet sin partner og var dermed i fare ved den allersidste parceremoni på ‘Paradise Hotel 2015’. Det ærgrer ‘Paradise’-pigen.
– Det er så øv at være så tæt på, men alligevel så langt fra. Jeg har kæmpet meget inde på hotellet og været i fare ret mange gange, så jeg var vant til at kæmpe for min overlevelse derinde. Men sådan er det, og jeg tager det med et smil. Jeg har været meget igennem, men haft den fedeste oplevelse nogensinde med de bedste mennesker, fortæller Christel til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Christel om ‘Paradise’-sex: Jeg så det med min mor
Kæmpede for overlevelse
Med en finale indenfor rækkevidde gælder det om at kunne trække stemmer for at vinde den afgørende finale. Netop derfor følte Christel, at hun havde en god chance for at få Kasper H til at vælge hende fremfor hans partner, Isabella, fordi det ville være en fordel at stå med en fra den modsatte gruppe i finalen, lyder det fra Christel.
Men da afgørelsens time oprandt, var Kasper H ikke i tvivl om sin beslutning. Isabella skulle med videre i finaleugen.
– Kasper H er en mand, som står ved sine ord. Han har lovet Isabella nogen ting, og det står han ved. Fuldt ud respekt for det. Og så stolede han mere på Isabella end på mig, hvilket givet helt fin mening.
LÆS OGSÅ: Christel efter exit: Det var forfærdeligt
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.