Christel er ked af sin krop: Det er langt flottere med sul på kroppen

Christel kæmper for at få mere sul på kroppen.

Af Rikke Lynge - 23. januar 2021 kl. 18:55

Christel Trubka fra ‘Paradise Hotel’ og ‘Singletown’ er en smuk mørkhåret pige, som mange unge piger ser op til og synes er flot, men selv er Christel ikke tilfreds, og hun er derfor startet et online forløb hos kammeraten Asbjørn Nielsen fra ‘Ex on the beach, der arbejder som online coach.

– Jeg ønsker at øge min fedtprocent, samtidig med at jeg gerne vil bygge muskelmasse, fortæller Christel til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Christel Trubka taler ud: Vil ikke være en lus mellem to negle

Til de piger, der ser op til hende, har Christel et vigtigt budskab.

– Man skal aldrig sammenligne sig selv med andre, for man ved ikke, hvad vi hver især går og kæmper med. Min mening er, at det ikke er pænt at være en pind i luften. Så kan det godt være, at det ligner man også er trænet, men det er jo klart, når man intet sul har på kroppen, så kan alle se markeret ud, fortæller Christel og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-deltager venter barn

– Så syntes jeg, det er langt flottere at have mere sul på kroppen – og så være markeret, og at man lige kan se lidt mavemuskler og så videre.

For Christel handler hendes nye livsstil og træningsforløb både om udseende, men også sundhed.

LÆS OGSÅ: Provokerer med Dubai-rejse: Er allerede testet positiv

– Jeg vil gerne have en sundere krop, det har man ikke, hvis man bare er skind og ben. Så hellere have lidt fedt på sig, så har kroppen det også bedre. Sådan burde man tænke, fortæller Christel, der ikke har en målsætning for, hvor mange kilo hun skal tage på.

– Jeg vil bare gerne være endnu gladere for mit spejlbillede, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par afslører kønnet

Afviser kæresterygter

At Christel er startet et kost- og træningsforløb hos Asbjørn betyder ikke, at de to er mere end venner.

– Asbjørn giver et godt selvskab, så vi har det faktisk bare sjovt sammen, fortæller Christel, der for nylig var hjemme hos Asbjørn i Kolding i flere dage, og nu er han hjemme hos hende på Amager, men ifølge Christel skal deres mange timer sammen ikke ses som andet end et godt venskab.

LÆS OGSÅ: Jeppe Risager reagerer på ny samtykke-app

Læs mere om