Christel: Dejligt at være tilbage

Paradisoen sætter stor pris på igen at tjekke ind på ‘Paradise Hotel’.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 2. april 2015 kl. 23:52

Sidste torsdag måtte Christel forlade ‘Paradise Hotel’ efter en dramatisk parceremoni, hvor hun stod sammen med sin bedste veninde bag Jonas. Særligt Monique var glad for Christels exit fra hotellet, og derfor var Monique heller ikke glad, da hun kom op til morgenmaden og så Christel sidde ved bordet.
– Det betyder alverdens for mig at komme tilbage. Det er en kort sæson, vi har i år, så det er utrolig heldigt, at jeg får muligheden for igen at være en del af hotellet, fortæller en glad Christel til Realityportalen.dk.
Christel var tre dage på et hotel, før hun blev ringet op og spurgt, om hun ville tjekke ind på ‘Paradise Hotel’ igen. Det kunne hun ikke takke nej til.
LÆS OGSÅ: Christel afslører: Fortryder ikke ‘Paradise’-sex
Skal skabe drama
Under Christels første ophold på ‘Paradise Hotel’ flirtede hun med Jonas. Men da Christel var ude af hotellet, kastede han sin opmærksomhed på Monique. Christel og Monique er ikke de bedste veninder på hotellet, og derfor kunne man tro, at hun er kaldt ind igen for at skabe et trekantsdrama.
– Jeg tror ikke, at det er på grund af Jonas, for de kan jo ikke vide, om jeg har ændret mening omkring ham. Men noget drama vil det da nok skabe. En grund til, at jeg tjekker ind igen, kan også være, at jeg er god og underholdende på tv, siger hun.
På ‘Paradise Hotel’ fik Christel følelser for Jonas, men det er fortid nu.
– Jeg har det fint nok med, at Jonas hygger sig med de andre piger. Men det havde nok været sværere for mig, hvis vi havde været sammen den dag i dag.
LÆS OGSÅ: Christel: Sex er udelukket på hotellet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.