Christel afslører: Derfor drak jeg ikke i ‘Ex on the Beach’

I syv år har Christel ikke drukket sig fuld, og det er der god grund til.

Af Louise Vilsbøl - 23. november 2021 kl. 11:11

Den opmærksomme seer har måske bemærket, at selvom Christel Trubka aldrig siger nej til en fest – slet ikke i ‘Ex on the Beach’, så siger hun hyppigt nej til alkohol. Faktisk drak hun slet ikke, da hun deltog i programmet, og det spørger hendes følgere ind til i en spørgerunde.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler tosset: Jeg brækker mig over de svin

– Jeg drak ikke i Ex, fordi jeg ikke har drukket i syv år. Jeg kan godt tage et enkelt glas pagne eller en øl, men tanken om hårdt alkohol siger mig absolut ingenting. Jeg får faktisk sådan helt ubehag ved tanken om hårdt alkohol, svarer Christel i en story og forklarer:

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Christel er til Stjerne Boksning.

– Jeg tror, at grunden bag det nok mest af alt er, at jeg ikke kan lide ikke at have kontrol over min egen krop, og sidst jeg var sådan rigtig fuld, der var jeg 18. Jeg havde blackout, og jeg kan ikke huske noget, sjovt nok, og det synes jeg er møg ucharmerende.

LÆS OGSÅ: Derfor er der ingen ‘Robinson’ på Viaplay

25-årige Christel har altså ikke drukket specielt meget, siden hun dengang som 18-årig fik blackout i en ordentlig brandert, som hun stadig kan huske ikke at kunne huske. Derfor sagde hun også nej til alkohol under optagelserne til ‘Ex on the Beach’.

LÆS OGSÅ: Reality-fyr får numseløft: De kalder mig homo og svans

Læs mere om