Chris Martin: Derfor holdt ægteskabet ikke

Coldplay-frontmanden Chris Martin skal skilles fra skuespillerinden Gwyneth Paltrow.

Af Newspaq - 29. april 2014 kl. 17:00

Det kom som et chok for de fleste, da de to megakendisser, skuespillerinden Gwyneth Paltrow og musiker Chris Martin, for blot en måned siden annoncerede, at deres ægteskab gennem ti år nu var nået endestationen.
Nu har Chris Martin valgt at træde frem med sin version af historien. Det gør han ifølge Daily Mail i et timelangt interview med BBC Radio 1, der bliver sendt mandag den 28. april.
Og her kan man blandt andet høre om nogle af de personlige problemer, der i sidste ende førte til bruddet.
– For cirka to år siden var jeg langt nede, fordi jeg har svært ved at sætte pris på de ting, som vi er gode til, og derfor heller ikke kan finde glæde i de gode ting, der omgiver mig. Jeg bliver nødt til ikke at skyde skylden på andre og foretage nogle ændringer, afslører den 38-årige frontmand for bandet Coldplay.
LÆS OGSÅ: Rock-sangerinde beskyldes for racisme
En erkendelse om at blive voksen
– Jeg vil nødig kalde det et sammenbrud – det var mere en erkendelse, der drejede sig grundlæggende om at forsøge at blive voksen, fortsætter han.
Og voksenlivet i sin ramme alvor førte til ny indsigt hos den efterhånden midaldrende rockstjerne, der tidligere har været kendt for sit tøvende forhold til kærlighedslivet.
– Det, der har ændret sig for mig, er, at jeg ikke vil gå gennem livet og være bange for kærlighed, være bange for at blive afvist, være bange for at mislykkes, siger Martin.
Interviewet fandt sted i forbindelse med Coldplays seneste album “Ghost Stories”, der udkommer 19. maj.
LÆS OGSÅ: Skuespillerinde gifter sig med kvindekæreste
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.