Chokeret 'Robinson'-deltager: Var det virkelig så slemt?

Da Kristina så sig selv på skærmen i det hårde reality-program, valgte hun at lægge sin livsstil om. Det har givet resultater.

Af Caroline Grønne Wigdal - 19. november 2019 kl. 15:12

40-årige Kristina Rimkolde fra Vejen var den femte sidste deltager, der forlod ekspeditionen, og hun nåede at tabe sig 12,9 kilo i løbet af sine dage på øen. Siden har hun taget fem kilo på. Det gik op for hende, mens hun var afsted, at hun ikke var i så god fysisk form.
Kristina meldte sig til ‘Robinson’, fordi ramte et punkt i livet, hvor det var stabilt. Hun var fyldt 40, og der var styr på hus, job, mand og børn. Hendes medvirken i programmet endte med at blive et wake up call.
AFSLØRING: Kjeldbjerg havde hemmelig aftale med ‘Robinson’-finalister
– Det var meget grænseoverskridende at se sig selv på tv efterfølgende. Jeg kunne virkelig se, hvor meget jeg havde taget på, og hvor meget jeg havde forsømt mig selv. Jeg blev chokeret og tænkte: Har det virkelig været så slemt? Var jeg så overvægtig?, fortæller hun.

Kristina vejede 82,6 kilo, da hun startede ekspeditionen. (Foto: TV3)

Træningen giver resultater

Kristinas mor forsøgte at muntre hende op med, at fjernsyn nu til dags er så store, at det nok spillede ind på hendes fremtoning.
SE BILLEDERNE: Så vilde er ‘Robinson’-deltagernes vægttab
– Jeg havde svigtet min krop. Men nu er jeg begyndt at prioritere mig selv og træner rigtig meget. Tre gange om ugen går jeg til bodypump, og ved siden af styrketræningen cykler jeg og dyrker yoga, fortæller en Kristina, hvis krop tydeligvis er blevet stærkere og mere fit, siden hun tog afsted til Fillipnierne.
Udover at der er kommet motion på skemaet, har familien i Vejen også ændret på madvanerne og spiser nu én i stedet for to portioner.
– Jeg synes da, jeg har fået en lille røv nu. Før lavede vi sjov med, at jeg havde en ‘SvampeBob-Firkant’-røv.
LÆS OGSÅ: AV! Her er forklaringen på Kenneths sår i nakken 

Stoppede med at spise kokos

Kristinas store vægttab i ekspeditionen skyldtes især, at udvalget af mad ikke var så stort.
– De første 14 dage på øen spiste og drak jeg næsten kun kokos og kokosvand, men derefter kunne jeg ikke få det ned. Jeg havde fået så meget af det, at det voksede i munden på mig. Så jeg fik en del mindre at spise end de andre. Heller ikke da jeg kom ud på hotellet, efter jeg var røget ud af ekspeditionen, kunne jeg få noget ned, selv om der var en masse mad. Måske var det, fordi jeg havde spist minimalt de sidste mange dage.

Hun tabte sig 12,9 kilo i løbet af opholdet på øen. (Foto: TV3)


Kristinas forhold til kokos er stadig ødelagt i dag.
– Men hvis det er tale om en Pina Colada, så kan det lige gå an, griner hun.
LÆS OGSÅ: CHOK: Khloé Kardashian slår Kylie Jenner
Det fik konsekvenser for hendes fysiske tilstand i slutningen ekspeditionen, at hun ikke havde fået den mængde energi fra kokosnødderne, som de andre deltagere havde.
– Så på dag 38 ramte jeg muren, som Nis rigtigt nok sagde i programmet. Jeg var dehydreret og måtte også have lægehjælp, fortæller hun.
‘Robinson’ har fået Kristina til at opnå den form, hun er i i dag, og for hende er det en stor, personlig sejr.