Chokeret 'Mit plastikmareridt'-kirurg: Hvordan kan lægen leve med sig selv?

Da en deltager i aften viser sine bryster til kirurgerne, bliver de forfærdede over det skræmmende resultat.

Af Emilie Holm Egebro - 9. november 2016 kl. 14:10

I aftenens afsnit af ‘Mit plastikmareridt’ møder vi Camilla, som har været gennem tre brystoperationer. Det er nu flere år siden, hun er blevet opereret, men hun har stadigvæk problemer med store sår og tråde, der vokser ud af brystet.
– Jeg tager fat i tråden med pincetten, og så klipper jeg huden op. Jeg skal igennem mange lag nogle gange, og det er hver dag. Det er meget smertefuldt, da der skal klippes en del hud af for at få fjernet de synlige tråde, så jeg har altid store sår på brysterne, forklarer Camilla i afsnittet.
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’-Philip stopper aldrig med operationer
I begyndelsen tror kirurgerne i programmet, at Camilla overdriver, da de aldrig har hørt noget lignende. Da hun smider tøjet, får de sig dog et chok.
– Jeg tror ikke, jeg havde fantasi til, at det kunne være så slemt. Man kigger bare på to bryster, der er fyldt med sår og tråde, der stikker ud. Det er helt uacceptabelt. Jeg forstår slet ikke, at man som læge kan leve med sig selv, når man har lavet så dårligt et resultat, siger den chokerede kirurg Faye.
Se i klippet nedenfor, hvor slemt det står til med Camillas bryster:

Find ud af, om Camilla får tilbudt en operation i programmet, i aften klokken 20.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’-Gabriella jubler: Jeg er et helt nyt menneske
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’-Rebecca jubler: Jeg får alligevel hjælp
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.