Chokeret Kim Kardashian: Vi troede, at Kylie havde en hjernesvulst

Kim Kardashian afslører grunden til, at hun er så engageret i at hjælpe syge børn.

Af Emilie Holm Egebro - 5. juli 2015 kl. 19:55

Kim Kardashian er meget opsat på at hjælpe syge børn og besøger derfor tit børnehospitaler. For nyligt afslørede hun i en tale på Commonwealth Club i San Francisco, hvorfor det netop er så vigtigt for hende at hjælpe de syge børn.
Det skyldes, at hun og Kardashian-familien for en del år siden gik gennem en meget skræmmende krise, da lægerne troede, at Kylie Jenner havde en hjernesvulst.
– Jeg var teenager dengang, og jeg skulle for eksempel holde øje med Kylie, mens min mor var i bad. Kylie var meget syg i længere tid og var indlagt på hospitalet i omkring en måned, forklarer den 34-årige Kim i interviewet ifølge Hollywoodlife.com.
Kylie er i dag 17 år og sund og rask.
LÆS OGSÅ: Kim Kardashian betalte for kønnet på sit barn
Penge er ikke alt
Kim forklarer i interviewet, at hændelsen har betydet meget for, hvorfor hun i dag hjælper syge børn. Hun forklarer også, hvorfor det føles så meningsfuldt for hende:
– Du behøver ikke at have penge at give tilbage, og det er så meget mere meningsfuldt – du kan give din tid, forklarer Kim.
Commonwealth Club er et prestigefyldt mødested, hvor berømtheder som Martin Luther King Jr., Ronald Reagan og Franklin Roosevelt alle har indtaget scenen.
LÆS OGSÅ: Nye billeder: Se topløs Kim Kardashian
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.