Chokerer 'Mit plastikmareridt'-kirurgerne: Brysterne lappet med maveskind

Det er to chokerede kirurger, der i aftenens afsnit hører Christina fortælle sin skrækkelige historie.

Af Jonas Sand - 6. oktober 2015 kl. 17:55

I aftenens afsnit af ‘Mit plastikmareridt’ står lægerne over for det måske værste tilfælde, de har oplevet indtil videre. Efter to fødsler ønskede hun sig større bryster, og derfor gennemgik hun en operation i Tyskland i 2008. Det var starten på et meget langt forløb.
Operationen gik nemlig slet ikke som planlagt, og Christina fik lavet yderligere to operationer på samme klinik – mod betaling. Men det er på ingen måde gået, som hun håbede på.
Kirurgen, der opererede Christina i anden omgang, kom ifølge Christina simpelthen til at skære igennem hendes venstre bryst. Og hullet er blevet lappet med skind fra hendes egen mave.
– Christinas tilfælde er i den grad et plastikmareridt. Det er jo ikke bare dybt skræmmende – det er nærmest kriminelt. Sådan er virkeligheden jo ikke. Jeg ved ikke, hvad der foregår i hovedet på den læge, siger en af programmets chokerede kirurger.
Herunder kan du møde Christina og se resultatet af hendes mange operationer, inden du i aften klokken 21:00 kan se ‘Mit plastikmareridt’ på TV3.

LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’-deltager raser: De har ødelagt mit liv
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’: Ville ligne Pamela: Nu knalder hun kun med kostumer
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’: Jeg har ikke længere sex 3-4 gange om dagen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.