CHOK: Walid og sønnen flytter væk fra Kia

Walid og sønnen flytter hjem til Nordjylland, mens Kia fortsat er på bosted. Hun fastholder dog, at de to fortsat er kærester.

Af Jonas Sand - 9. august 2019 kl. 10:03

Kia ‘Sugar’ Sødergreen fra ‘Kongerne’ har siden september 2017 kæmpet sit livs kamp, siden hun blev mor for første gang. Efter fødslen af sønnen, Marcus, blev hun nemlig ramt af fødselsdepression og fødselspsykose, der siden har krævet en lang række indlæggelser og budt på mange nedture.
Realitydeltageren har været meget åben omkring sin lidelse i et forsøg på at bryde tabuet omkring det, og på Instagram har hendes følgere fulgt med i den hårde kamp.
LÆS OGSÅ: CHOK: Kia må ikke bo sammen med sønnen fremadrettet

Artiklen fortsætter under den søde video, hvor ‘Knaldperlen’ blev til den omsorgsfulde ‘Charmeperlen’ og tog sig af godt af ‘Sugar’, da hun havde brug for det.

LÆS OGSÅ: Indlæggelser på stribe: Så mange gange har Kia været indlagt siden fødslen
Hendes kæreste, Walid ‘Knaldperlen’ Bechara, har stået ved hendes side gennem hele kampen, hvor han har været alenefar for sønnen og taget sig godt af ham. Indtil nu har det foregået på Sjælland, hvor han ligeledes har haft mulighed for at besøge Kia.
Den tur bliver nu noget længere. Mens Kia er anbragt på et bosted af kommunen, rykker Walid nu teltpælene op og vender hjem til Nordjylland sammen med sønnen. Det siger hun til sladderkongen.dk.
LÆS OGSÅ: Dansk realityhunk er blevet far: Kæresten mistede 2,8 liter blod
– Det er med tårer i øjnene, at jeg må fortælle, at Walle har købt hus i Nordjylland. Walle og Marcus er nu flyttet fra vores fælles hjem i København og starter et nyt kapitel med nye omgivelser i Jylland, fortæller den tidligere ‘Kongerne’-deltager til sladderkongen.dk.
Kia understreger, at hende og Walid stadig er kærester, men at han bare har meget nemmere ved at få hverdagen til at hænge sammen i Nordjylland. Det er begrænset, hvor meget de kommer til at se hinanden i den næste tid, mens Kia fortsat kæmper for at blive rask.
LÆS OGSÅ: Utilfreds Kia raser mod Princess Natascha: Hvordan kan hun tillade sig det?
Herunder kan du læse opslaget:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

KNALDPERLEN FLYTTER MED SØNNEN “Det er med tårer i øjnene, at jeg må fortælle, at Walle har købt hus i Nordjylland. Walle og Marcus er nu flyttet fra vores fælles hjem i København og starter et nyt kapitel med nye omgivelser i Jylland”, forklarer Kia Sødergren til Sladderkongen. Den kendte realitypige har haft en svær tid siden hun blev ramt af en fødselsreaktion umiddelbart efter, at sønnen Marcus kom til verden. Men selv om Kia kommer til at se begrænset til de to mænd i hendes liv i den kommende tid, så understreger hun, at parret stadig er kærester. Mens Kia er anbragt på et bosted af kommunen, så er det bare nemmere for Walle/Knaldperlen at få hverdagen til at fungere i det nordjyske. Kia fortæller også, at hun senere på dagen selv vil komme med en meddelelse på sin insta-profil. @kia.sodergreen #brydtabuet @sladderkongen.dk ?

Et opslag delt af Sladderkongen.dk (@sladderkongen.dk) den


LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager er gravid med ny kæreste