CHOK: 'Vild med dans'-vært skal skilles

‘Vild med dans’-værten og manden er gået fra hinanden.

Af Jonas Sand - 13. februar 2019 kl. 11:11

Sarah Grünewald og Rasmus Backhaus skal skilles efter fire og et halvt års ægteskab. Det fortæller ‘Vild med dans’-værten i et opslag på Instagram.
SE BILLEDET: ‘Vild med dans’-stjerne venter barn med kæresten

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud


LÆS OGSÅ: Slut efter 13 år: Dropper ‘Vild med dans’
– Ras og jeg har truffet verdens sværeste men vigtigste beslutning – Det at gå fra hinanden. I den beslutning ligger en kæmpe sorg og en ubeskrivelig smerte, som vi i længere tid har givet plads, og som vi i stilhed har omfavnet og delt med hinanden, skriver hun og fortsætter:
– Vores lille familie er den største gave i vores liv og er fyldt med så meget kærlighed. Vi går udelukkende fra hinanden som ægtefolk, men vil for evigt blive sammen som familie. Vi er de bedste venner og de bedste forældre for Luis, og vores liv er heldigvis fyldt med en enorm kærlighed og rummelighed til og for hinanden.
35-årige Sarah Grünewald og den ti år ældre Rasmus Backhaus blev gift i juli 2014, efter han tidligere samme år havde været på knæ for hende. I marts 2016 fik de sønnen Luis sammen.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-dommers store sorg: Mor er død
Herunder kan du se opslaget, som Sarah Grünewald har delt:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Ras og jeg har truffet verdens sværeste men vigtigste beslutning – Det at gå fra hinanden. I den beslutning ligger en kæmpe sorg og en ubeskrivelig smerte som vi i længere tid har givet plads, og som vi i stilhed har omfavnet og delt med hinanden. Vores lille familie, er den største gave i vores liv og er fyldt med så meget kærlighed. Vi går udelukkende fra hinanden som ægtefolk, men vil for evigt blive sammen som familie. Vi er de bedste venner og de bedste forældre for Luis og vores liv er heldigvis fyldt med en enorm kærlighed og rummelighed til og for hinanden❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #Grünhaus I forhold til Press har vi ingen yderlige kommentarer.

Et opslag delt af Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) den


LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært afslører: Deltagere er allerede på plads!