Ung mor indlagt: Jeg er ufattelig dårlig

Af Lykke Buhl - 28. juli 2020 kl. 18:53

Den 26-årige ‘De unge mødre’-deltager Luna Munk blev i går aftes indlagt på akutmodtagelsen med stærke smerter i armen, som viste sig at være rosen, der er en hudinfektion, der giver rød, hævet hud og ofte også feber, hovedpine, kvalme og kulderystelser.

– Det startede lørdag med, at jeg fik ondt i albuen, og så er det blevet værre og værre og eskalerede natten til i går. Hvorfor det er kommet er uvist, jeg har et meget gammelt sår på min albue, hvor lægerne mener, det kan stamme fra, forklarer Luna til Realityportalen.

Herunder kan du se et billede fra hospitalet af Lunas arm

Min arm cirka dobbelt størrelse og rød. Den gør så ondt.. Dommen er at jeg skal være heroppe i 2 døgn, føl jer endelig frie til at komme med slik og gaver 😂

Slået op af Luna MunkMandag den 27. juli 2020

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Luna forelsket: Vi mødtes på Tinder

Hårdt ramt

Desværre er Luna hårdt ramt af mange af de symptomer, der kan opstå, når man rammes af en rosen infektion.

– Jeg er ufattelig dårlig, jeg har ikke sovet i næsten tre dage på grund af smerter, jeg får feber og kulderystelser konstant, og der er indtil videre ingen bedring, faktisk er mit infektionstal steget siden i går, sukker Luna, der derfor er under striks behandling.

– Jeg får to forskellige slags antibiotika i drop hver 6. time, én slags til bakterier i kroppen, og én til bakterier, der kommer ude fra. Det skal stå på i minimum to døgn, alt efter hvad mit infektionstal siger, når tiden er gået. Efterfølgende skal jeg være på penicillin i 14 dage, når jeg kommer hjem, forklarer Luna, der desværre ikke har høje forhåbninger om at komme hjem i morgen, som er den tidligste mulighed.

LÆS OGSÅ: Ung mor vil skifte navn: Det skal jeg hedde

Heldigvis bliver der passet godt på Lunas tre sønner, mens hun er indlagt.

– De to store er ved deres far, han har feriesamvær med dem til onsdag, og min far har så Zilas. Zilas er ikke med på overnatning ved drengenes far, fordi han ikke ønsker det, forklarer Luna om børnene Zacharias, Felix og Zilas, som hun alle tre har med ekskæresten Søren.

Herunder kan du se et billede af Luna med sine tre sønner

Luna med sine tre sønner, Zacharias, Felix og Zilas i 2018 (Foto: Kanal 4)

LÆS OGSÅ: Fie Laursen chokerer: Får lavet hele ansigtet om

Lad det slutte!

Selvom Luna er hårdt medtaget, så forsøger hun at holde sig ved godt mod.

– Så længe jeg er heroppe (på hospitalet, red.) er jeg ikke bekymret, de passer på mig. Dog er jeg bekymret i forhold til hvor lang tid, det tager, både med smerterne og i forhold til børnene og at kunne være der for dem, lyder det fra den unge mor.

LISTE: De bedste citater fra ‘De unge mødre’

LISTE: De bedste citater fra ‘De unge mødre’ part 2

Læs mere om