CHOK! Ung mor forlader faren til sine børn

At flytte hver til sit kunne desværre ikke redde forholdet for Casper og Michelle.

Af Caroline Grønne Wigdal - 13. januar 2020 kl. 19:25

Casper Galtheen og Michelle Ellekær fandt sammen, da de var 18 år gamle, og de har de sidste mange år delt både op- og nedture, og de har delt det, der for mange er det største i livet: At blive forældre. Og selvom børnene Sander og Elliot er noget af det bedste, der er sket, så har det også slidt på forholdet.
LÆS OGSÅ: Ærlig reality-babe: Sådan kørte jeg min kæreste ned 
– Vi kunne kun finde de dårlig ting frem i hinanden, og jeg tror, vi er blevet voksne på to forskellige måder. Vi vil to forskellige ting i livet. Og vi har to forskellige holdninger til, hvordan et forhold skal fungere. Vi ikke har været andet end forældre de sidste tre år, hvilket har gjort, at mine følelser langsomt er forsvundet, siger Michelle til Realityportalen.
Derfor har Michelle taget beslutningen om, at forholdet gennem fem år skal slutte.
LÆS OGSÅ: Ung mor åbner op om datterens alvorlige sygdom 
Hun uddyber i et opslag på sin Instagram-profil, at hun de sidste to kun var glad 20 procent af tiden, og at hun i en periode, da Elliot var et halvt år, måtte tage lykkepiller mod en depression. Depressionen var dog ikke afledt af problemerne i forholdet.

Taler ikke sammen

Ifølge hende er Casper ikke enig i, at forholdet skal slutte nu.
LÆS OGSÅ: Ung mor forsvarer sønnens navn 
– Jeg tror, han er ked af det. Han har valgt, at han lige nu vil tage en pause fra mig, så det måske kan hjælpe ham til at komme videre, siger Michelle.
Tilbage i efteråret valgte de to ellers at flytte hver til sit i stedet for at gå fra hinanden, for måske kunne det redde forholdet. Men for ‘De unge mødre’-stjernen fik det hende til at mærke, at hun sagtens kan stå på egne ben og træde ud af den tryghed, som det har været at bo og være kærester med Casper.
De har aftalt, at de skiftes til at have en weekend med børnene.
– I hverdagene deler vi dem, som det lige passer med vores arbejde. Men på nuværende tidspunkt er vores forhold sådan, at vi ikke snakker sammen. Det bliver kun lige til et par sms’er, når det har noget med børnene at gøre. Men hvis det er sådan, han har brugt for, at det fungerer i noget tid for at han kan komme videre, så accepterer jeg det, fortæller Michelle.
LÆS OGSÅ: Ung mor danner par med ‘Love Island’-fyr

Casper: Ville gerne have arbejdet på forholdet

Både Casper og Michelle bor i Næstved med bare tre kilometers afstand til hinanden. Casper fortæller også, at det er Michelles valg, og selvom han respekterer det og har affundet sig med det, så ærgrer det ham stadig, at hun har kastet håndklædet i ringen.
–  Jeg så gerne, at vi fik arbejdet på vores forhold noget mere, inden vi tog denne vej. Vi havde jo lagt planer for, hvad der skulle til for, at vi fik det bedre, dog nåede vi ikke at prøve tingene af, før det var forbi, fortæller han og fortsætter:
– Et brud er jo aldrig sjovt, og især ikke når vi har været sammen i 5 år, og jeg er vant til, at hun er ved min side hele tiden, og hun altid var der til at snakke med mig. Så nu skal jeg lige vænne mig til det tomrum og ensomheden, der er kommet.
Herunder kan du se Michelles Instagram post med hendes tanker omkring bruddet. 

 

View this post on Instagram

 

Kan jeg virkelig få mig selv til det? Hvornår og hvordan gør jeg det bedst muligt? Jeg ved jo at han ikke har det på samme måde som mig, og det sidste jeg ønsker er at vi skal ende det her som uvenner. Jeg ønsker jo bare vi skal gøre det allerbedste for vores børn. ? Skal jeg bare droppe det, og leve som jeg har gjort de sidste 2 år ? Skal jeg bare nøjes med kun at være glad og lykkelig 20% af tiden !!! NEJ fandme nej, nu er døren til et nyt kapitel åben, jeg har endelig taget først skridt ved at flytte, og lige pludselig fandt jeg ud af det slet ikke var så svært og farligt at stå alene som jeg havde troet. Det var her jeg virkelig kunne mærke efter, jeg kunne mærke at alt det jeg troede jeg følte, bare var noget jeg bildte mig ind. Og det har jeg jo inderst inde godt vidst længe. Men det hele bliver bare en vane til sidst, den tryghed og alle de faste rammer er så mega svære at bryde. For hvad nu hvis det er det forkerte valg, hvad nu hvis jeg alligevel aldrig lander et sted der er bedre. Han har jo været en del af min familie i 5 ÅR, vi har 2 børn sammen, han er den i hele verden der kender mig allerbedst. Men har det overhoved nogen betydning når man er mere trist end glad. For mig tog det 1 år at indse det og endelig komme til den erkendelse at nu skulle det slutte. Og jeg er glad for jeg brugte det år, for havde jeg ikke gjort det var jeg aldrig blevet så sikker på mit valg som jeg er den dag idag. Når noget har en negativ virkning på en bliver man nød til at flytte sig fra det, om det er et arbejde, veninder, familie eller en kæreste. Ingen skal leve under sit fulde potientiale. Og tror mig jeg har grædt, ændret beslutning en million gange, og følt jeg var døden nær, for hvordan kunne jeg tillade mig at være så egoistisk, mine børn ville jo have bedst af at havde deres mor og far sammen, koste hvad det vil. Men NEJ mine børn har det bedst at af have en glad mor med overskud, og ikke en mor der havde voldsom angst, depression og var ulykkelig 70% af tiden. (LÆS RESTEN I KOMMENTAR)

A post shared by Michelle Ellekær | Næstved (@michelle_ellekaer) on