CHOK: Ulla Essendrop og Jimmy Bøjgaard går fra hinanden

‘Aftenshowet’-vært Ulla Essendrop og sportskommentator Jimmy Bøjgaard er gået fra hinanden efter 10 år som par.

Af Mikkel Pasztor - 26. oktober 2022 kl. 14:46

De to rutinerede tv-journalister Jimmy Bøjgaard og Ulla Essendrop er gået fra hinanden efter 10 år som par. Det oplyser de i et interview med Billed-bladet.

Parret har indtil nu boet i Dragør sammen med sønnen Theodor på fem, og selvom de ikke længere skal dele hjem, vil de fortsat bo på tæt på hinanden.

Artiklen fortsætter under videoen af ‘Nybyggerne’ 2022…

LÆS OGSÅ: Lise Baastrup gravid

– Vi vil fortsat være helt fælles om vores dejlige søns liv og opvækst og ser frem til nye oplevelser sammen på nye måder, fortæller Ulla og fortsætter:

– Al vores fokus er på vores fantastiske søn og af hensyn til ham, kommer vi ikke til at udtale os yderligere om denne private sag, fortæller hun til ugebladet.

LÆS OGSÅ: Højgravide Sunnvá: Det bliver før termin

Trak ikke vejret

Ulla Essendrop fik sig også en slem forskrækkelse sidste år, da hun akut måtte på operationsbordet. Det skete, efter hun fik akutte mavesmerter under livedækningen af OL, der til sidst blev så voldsomme, at hun søgte mod hospitalet. Her fik Ulla så stærkt smertestillende medicin, at hendes vejrtrækning stoppede i mellem 15-20 minutter, har hun fået fortalt af hendes veninde. Det viste sig, at hun både havde tarmslyng og en vandcyste, der skabte store problemer for den populære tv-vært.

Jimmy Bøjgaard arbejder som sportskommentator for TV 2, hvor han særligt er kendt som amerikansk fodbold- og ishockeykommentator, og Ulla Essendrop er vært på ‘Aftenshowet’ på DR.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Det skete der med Mariam efter styrt i ‘Robinson’