CHOK: Tv-station aflyser populær reality-serie

TLC tilbageholder den nyeste sæson af det populære realityprogram ‘Here comes Honey Boo Boo’. Tv-stationen frygter for børnenes helbred.

Af Newspaq - 25. oktober 2014 kl. 17:50

Højlydte prutter, skrupskøre påfund og ægte bonderøvshumor har uge efter uge fået seere over hele verden til at klistre til skærmen, når ‘Honey Boo Boo’ og hendes særprægede familie har delt ud af deres liv på tv.
Nu har tv-stationen TLC imidlertid valgt at droppe det populære realityshow ‘Here Comes Honey Boo Boo’.
LÆS OGSÅ: RP anbefaler: Here Comes Honey Boo Boo’
Mama June dater forbryder

Foto: AP/Polfoto

Det er ikke til at vide, om den nyeste serie af ‘Here Comes Honey Boo Boo’ bliver vist lige foreløbig. (Foto: AP/Polfoto)


Beslutningen kommer efter vedholdende rygter om, at familiens matriark, June “Mama June” Shannon, danner par med en tidligere dømt seksualforbryder. Det skriver TMZ.
Selv benægter June Shannon at have et forhold til den omtalte Mark McDaniel, der netop er løsladt efter at have afsonet ti år i fængsel for at have forgrebet sig på et otteårigt medlem af Shannons egen familie.
Den seneste tid har TMZ imidlertid kunnet offentliggøre flere billeder og oplysninger, der tyder på, at den fraskilte June Shannon og McDaniel har et romantisk forhold.
LÆS OGSÅ: Børnerådet opfordrer: Mindre reklame for alkohol i reality-tv
Frygter børnenes helbedre
Ifølge TMZ er det netop grunden til, at TLC fredag meldte ud, at den planlagte femte sæson alligevel ikke vil blive vist på tv.
– Vores vigtigste prioritet er at støtte op om disse fantastiske børns helbred og trivsel, lyder det fra TLC til magasinet.
– Vi er meget bekymrede over disse nye informationer, skriver TLC desuden i en officiel pressemeddelelse ifølge CNN.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Irina skal medvirke i nyt tv-program
Genovervejer fremtiden
Af pressemeddelelsen fremgår det også, at tv-stationen nu vil genoverveje fremtiden for den populære serie.
Realityserien ‘Here Comes Honey Boo Boo’ er en udløber af TLC’s egen programserie ‘Toddlers & Tiaras’ om børn, der deltager i skønhedskonkurrencer.
Serien, der havde premiere på amerikansk tv i 2012, følger Alana ‘Honey Boo Boo’ Thompson og hendes families liv i den amerikanske sydstat Georigia.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.