CHOK: Tager røven på sin kæreste

Når enden er god, er alting godt – så alt er godt hos Louise og Sejr.

Af Louise Vilsbøl - 21. november 2022 kl. 7:54

Romancen mellem Sejr Bek og Louise Hjort i første sæson af ‘Paradise’ var ikke til at komme udenom. Der skulle dog gå lang tid, før de endelig afslørede for godt en måned siden, at de var blevet kærester.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen om datterens død: Troede, det var en drøm

Men det betyder ikke, at forholdet ikke er seriøst, og nu understreger Louise, hvor seriøst hun mener det. Hun har nemlig i den grad taget røven på ham – eller er det omvendt?

Sejr har tidligere afsløret, at det han bedst kan lide ved Louise er hendes bagdel, og netop bagdelen blev i weekenden genstand for Sejrs fødselsdagsgave. Her overraskede Louise nemlig kæresten med en tatovering på netop hendes bagdel, hvor der står Sejr.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz er uenige om sex

Og selvom han er vant til lidt af hvert fra sin smukke kæreste, så var Sejr komplet mundlam og brugte ifølge Louises video de første ti minutter på at prøve at tørre den af, fordi han ikke troede på, at den var ægte. Men den er god nok. Louise har simpelthen fået skrevet Sejr på sin bagdel.

LÆS OGSÅ: WHAT: Så meget har Fie Laursen tjent på én måned på porno

Se hele den sjove video, hvor Sejr efter 47 minutter stadig ikke kan finde ord for Louises gestus.

 

@louisehjort Sejrs reaktion på da jeg fik tatoveret hans navn på min bagdel 🍑🤭😂❤️ @Sejrbuddy #birthday #surprise #tattoo #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound – louisehjort