CHOK! Stor personlighed ude af 'Ex on the Beach'

SPOILER ALERT! Hvis du ikke vil vide, hvem der forlader ‘Ex on the Beach’, skal du ikke læse videre.

Af Emilie Holm Egebro - 20. oktober 2019 kl. 8:00

I aftenens afsnit af ‘Ex on the Beach’ bliver Sarah Amalie og Jamie sendt på date, og lige som Tessie, Kristian og Naja skåler på, at det heldigvis ikke var nogen af deres ekskærester, der ankom, så plinger tabletten.
– Jeg er virkelig overrasket over, at tabletten plinger nu, for jeg havde slet ikke regnet med det, lyder det fra en nervøs Naja i afsnittet.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Tessie bryder sammen: Det mener I bare ikke!
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug
– Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal gøre af mig selv, jeg er ude af mig selv, fortsætter Tessie og læser efterfølgende højt:
– Det er tid til at sige farvel. Tessie og Naja, I har set villaen for sidste gang, jeres eventyr i ‘Ex on the Beach’ slutter her.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-par er blevet kærester
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Kristine: Sådan er mit og Sørens forhold i dag
– Jeg har virkelig ingen ord lige nu. Det sker, når jeg endelig møder en fyr – det er så typisk! Så kan vi ikke sige farvel, det er det værste. Daniel er i mit hoved lige nu. Ikke at kunne sige farvel til ham, det forstår jeg slet ikke. Han er bare det hele, græder Tessie, mens også Naja og Kristian fælder en masse tårer.
– Jeg er rigtig ked af, at Naja og Tessie skal hjem nu. Jeg holder af dem begge to, det er nogle af dem i villaen, som jeg har et bedre bånd til, lyder det fra en trist Kristian, der dermed må vende hjem til villaen alene.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Daniel efter iskold afvisning: Derfor tilgav jeg Tessie
Se det sørgelige klip med Tessie og Naja, der skal forlade villaen, herunder:

Se ‘Ex on the Beach’ i aften klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.
LÆS OGSÅ: Uforstående Claes bekræfter brud: Cecilie slog op i en besked