CHOK: Søren Pape skal skilles!

Søren Pape tager nu konsekvensen af den seneste tids afsløringer.

Af Louise Vilsbøl - 14. september 2022 kl. 7:50

 

Efter en turbulent tid, hvor Søren Papes ægteskab med Josue Medina Vazquez har været genstand for en del skriverier i medierne, har den konservative partileder nu taget den ultimative konsekvens.

CHOK: ‘Vild med dans’-par smidt ud den første dag

– Nogle dage er sværere end andre. Sådan en dag er i dag, sådan indleder Søren Pape et opslag på Facebook, hvorefter han tilføjer:

– Josue og jeg går fra hinanden. Der har været meget skriveri om mit privatliv mm. gennem et stykke tid. Jeg ønsker ikke at gå yderligere ind i dette, men blot sige at vi begge er enige om, at vores ægteskab er slut og ønsker hinanden det bedste videre på livets rejse.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Forsidefrue’ på hospitalet efter voldsom blødning

 

De skriverier, som Søren Pape henviser til, er blandt andet Ekstra Bladets afsløringer omkring, at Søren Pape fejlagtigt har fortalt, at hans mand var i familie med den tidligere præsident i Den Dominikanske Republik. Derudover har manden fortalt, at han var jøde, hvilket heller ikke var sandt.

LÆS OGSÅ: Efter fire aborter: Tv-kendis har født

Avisens afsløringer fik Søren Pape til at gå ud med meldingen om, at hans mand havde sagt en del usandheder, og noget var baseret på misforståelser. Men nu ser det ud til, at selvom Pape først tog manden i forsvar, så har afsløringerne alligevel sat gang i en lavine, som i sidste ende førte til forholdets afslutning.

 

Se Søren Papes opdatering herunder.