CHOK: SMS-stemmer i ‘Vild med dans’ afgørende som aldrig før

I aften er det mere vigtigt end nogensinde at stemme på sit favoritpar.

Af Rikke Lynge - 19. november 2021 kl. 16:55

I aften er der semifinale i ‘Vild med dans’ på TV 2, og det betyder, at der kun er fire par tilbage. Med Thomas og Mascha ude af programmet forrige fredag er det blevet tid til, at hvert par skal danse to gange, og det er ud fra de to danse, at årets finalepar afgøres.

De tidligere fredage har to par været i omdans, men der er ikke omdans i semifinalen, og derfor bliver seernes SMS-stemmer afgørende som aldrig før.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne afslører: Havde det mentalt dårligt under ‘Vild med dans’

Artiklen fortsætter efter videoen med Micki og Jenna i ‘Vild med dans’.

LÆS OGSÅ: Mille Gori om nyt tv-program: Lettere sagt end gjort

Ifølge tidligere ‘Vild med dans’-vært Claus Elming ville det være Silas Holst og Lise Rønne, samt Micki Cheng og Jenna Bagge, der under normale omstændigheder skulle i omdans denne fredag, og fordi der ikke er omdans, kan seernes stemmer få afgørende udfald på aftenens resultat.

– Ét er, hvordan man klarer sig i dansene, noget andet er, hvor populær man er hos seerne. Og der har vi altså lidt en joker i Micki og Jenna, skriver Claus Elming.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler efter fødsel: Ramt af hård udfordring

For selvom Micki og Jenna har dårligste odds med sig i aften, så har seerne vist sig at være glade for det par, da de flere gange er blevet reddet i omdans. Det kan ifølge Claus godt betyde et farvel til Lise og Silas i aften.

Claus Elming er ikke i tvivl om, at Jimilian og Asta samt Pernille og Morten ryger i finalen.

– De er sæsonens to bedste par, og selvom Jimilian har haft sin dialekt lidt imod sig fra start, så har han charmet sig ind hos alle, der kigger med, fortæller Claus fortsat.

Den sidste finaleplads står altså ifølge Claus mellem Silas og Lise samt Micki og Jenna, og det bliver seernes stemmer, der afgør udfaldet.

LÆS OGSÅ: Her er de skjulte regler i ‘Jaget vildt’