CHOK: Slut med ‘Familien fra Bryggen’

Efter 19 sæsoner bliver der for nu sat et punktum for den populære realityserie. Men der er andre projekter på vej, som familien og TV3 allerede løfter lidt af sløret for.

Af Caroline Grønne Wigdal - 21. maj 2021 kl. 09:00

Kan man ikke få nok af den populære TV3-serie om ‘Familien fra Bryggen’, er der dårlige nyheder.

Lige foreløbig kommer der nemlig ikke mere, da familien har brug for en pause. Det fortæller TV3 i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Har du undret dig: Derfor hylder Lene Beier kun andenpladsen

Her udtaler Linse sig om beslutningen.

– Jeg har elsket hvert et sekund af de 10 år, vi har optaget Familien fra Bryggen. Vi har grinet rigtig meget; vi har taget pis på hinanden, vi har også grædt – i det hele taget har vi underholdt, mens vi på samme tid har levet vores liv. Det har været mig en ære, og jeg er fuld af taknemlighed over for vores mange trofaste seere, som har fulgt os i tykt og tyndt. Vi har brug for en pause nu; det er ikke uden konflikter at optage sammen som en familie i 10 år, og vi har brug for ‘os tid’ nu. Så, absolut med en klump i halsen, siger jeg tak for denne gang, siger Linse Kessler.

LÆS OGSÅ: Skuespiller og tv-vært Dar Salim er blevet gift

Geggo fortryder intet

‘Byggen’-baben Geggo ser tilbage på alle årerne med et kæmpe smil. For hende har det kun været en god oplevelse at blive fulgt i alle livets op- og nedture.

– I knap 10 år har hele Danmark kunne følge mig og min ret store udvikling helt tæt på. Jeg er gået fra at være en små-forvirret (forvokset) teenager uden styr på noget som helst, til en voksen kvinde med styr på mit liv, 2 børn, som er gift med en mand jeg elsker. Seerne har været med under de største begivenheder i mit liv; da jeg fandt mit livs kærlighed Cengiz; da han gik på knæ for mig, og da vi sagde vores store “ja” til hinanden (2 gange endda!). Seerne har fulgt mig i begge mine graviditeter og op mod fødslen af begge mine børn, samt da jeg mistede min mormor, der efterlod mig i mit livs største sorg. Vi har grint, vi har grædt, og jeg er umådeligt stolt af at have lavet intet mindre end 19 sæsoner af vores eget tv-program, siger Stephanie i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Iværksætter Sarah Louise afslører ny stor satsning

For realitystjernen er det ikke et farvel for altid, men et på gensyn.

– Det er jo for fanden kæmpestort, og jeg har en ydmyghed uden lige for det faktum. Jeg fortryder intet! Familien fra Bryggen har, og vil altid have, en kæmpe plads i mit hjerte. Derfor kan jeg med oprejst pande og ro i sindet sige, at jeg glæder mig til, at vi nu har besluttet at trække stikket for en stund, så vi kan fokusere på os som familie. Der er ingen tvivl om, at dét har vi brug for lige nu. Så jeg vil ikke sige farvel, men i stedet på snarligt gensyn. Jeg elsker den kærlighed der følger med vores tv-program, og jeg vil altid være taknemmelig for TV3, Metronome og absolut ikke mindst alle vores dejlige seere. Hold kæft jeg elsker at lave fjerner til jer – vi ses snart igen!, lyder det fra Geggo.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang og Troels udvider familien: Modtager gerne tips til fødslen

Det nye projekt med familien

Hos TV3 har serien også nået at få en særlig plads i hjertet.

– Familien fra Bryggen er et format, vi er enormt glade for og stolte af, og vi vil gerne sige tak til Linse, Stephanie, Cengiz, Didde – og alle andre medvirkende – for 19 helt uforglemmelige sæsoner. Vi ved, at ’Familien fra Bryggen’ er elsket af utrolig mange af vores seere på Viaplay og TV3, og vi er slet ikke i tvivl om, at formatet vil blive savnet af rigtig mange, siger Kenneth Kristensen, programchef hos NENT Group.

Det lyder dog til, at der er noget nyt og spændende på vej, og at det ikke er sidste gang, vi har set familien.

– Vi har naturligvis fuld forståelse for, at familien nu har udtrykt ønske om en pause fra formatet, og vi ser allerede enormt meget frem til, at vi har dem tilbage på Viaplay og TV3 igen. Og der går heldigvis ikke så længe, for vi er allerede i fuld gang med nye, spændende projekter med familien, som snart kommer på skærmen.

Det er ikke første gang, at familien har meldt ud, at de holder en pause, og som ‘Familien fra Bryggen’-fan kan man håbe på, at det også gælder denne gang.

Som et plaster på såret kan man gå ind og se samtlige 19 sæsoner på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Philine og Bendtner vil finde sammen igen