CHOK: Skal Remee og Mathilde bo hver for sig?

Remee og Mathilde er uenige om, hvor de skal bo.

Af Rikke Lynge - 14. juli 2021 kl. 14:01

Remee og Mathilde venter deres andet barn sammen til oktober, men der er ikke styr på boligsituationen, for hvor Mathilde drømmer om at slå sig ned i en lejlighed, så drømmer Remee om et stort hus, og de to drømme har svært ved at forenes – det afslører parret i det seneste afsnit af ‘Remee & Mathilde’ på discovery+.

LÆS OGSÅ: Gravid ‘MasterChef’-deltager afslører kønnet

– I forhold til boligsituationen og kommunikation omkring det, der finder vi ikke rigtig ind til kernen lige nu, hvor vi vil det samme, og det er også helt okay, at vi ikke vil det. Man skal gå efter sin mavefornemmelse, og min mavefornemmelse siger, at det er bedst at være i lejlighed, og hans siger, at der er masser af muligheder i huset, siger Mathilde i programmet og fortsætter:

– Jeg tror, at det er så fint, vi lytter til vores mavefornemmelse – også selvom det betyder, at vi skal have to steder, eller om vi skal bo to forskellige steder.

LÆS OGSÅ: ‘Toppen af poppen’-deltager mistede det meste af sin familie inden for kort tid

Mathilde kan ikke lide huset, fordi hun mener, at det bliver for stort. Hun kan bedre forene sig med den lidt mindre og mere intime bolig.

LÆS OGSÅ: Kirkeklokkerne ringer: ‘Gift ved første blik’-Michael og Maria har sat en dato