CHOK: Sådan har du ikke set Karsten Ree før

Karsten er i virkeligheden en blød mand, og Janni kan få den side frem i ham.

Af Louise Vilsbøl - 7. oktober 2021 kl. 9:00

I aftenens afsnit af ‘Forsidefruer’ fejrer Karsten og Janni bryllupsdag. I den anledning har de inviteret Jackie og Rasmus med på et slotsophold. Her beslutter Janni og Karsten sig for at holde søde taler for hinanden under middagen, men Janni har et kort mere i ærmet.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler taler ud om misbrug

Parret mødte nemlig hinanden for 8 år siden d. 7. september til Amin Jensens jubilæumsshow, hvor de endte med at være sammen, og så har de været sammen lige siden. Derfor har Janni fået Amin Jensen til at komme og synge en særlig sang for dem, og det er mere, end Karsten kan holde til.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Karsten fortæller, at han snart skal dø.

Den ellers så hårde mand, som hellere griner og stikker øretæver ud end at vise følelser, kan nemlig ikke holde tårerne tilbage.

– Karsten reagerer fuldstændig, som jeg havde håbet på. Han bliver meget rørt og sentimental, det går lige ind i hjertkuglen på ham, og tårerne løber bare ned ad kinderne, fortæller Janni.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor forlader mand kort efter bryllup

Den reaktion og talerne efterlader Jackie og Rasmus i chok, og de fortæller, at det er en helt ny side af Karsten, som de aldrig har oplevet før.

Se det rørende klip herunder, og se hele afsnittet i aften kl. 20.00 på TV3 eller Viaplay.

LÆS OGSÅ: Her er Geggos nye tv-program

Læs mere om