CHOK: Rolf Sørensen trækker sig fra 'Vild med dans' - Her & Nu

CHOK: Rolf Sørensen trækker sig fra 'Vild med dans'

Den tidligere cykelrytter er færdig i TV 2-programmet.

Af Jonas Sand - 1. november 2018 kl. 16:32

‘Vild med dans’ er slut for Rolf Sørensen og Karina Frimodt, men det er hverken dommere eller seere, der har sendt dem ud af underholdningsprogrammet. I stedet er den tidligere cykelrytter igen blevet skadet, og denne gang har lægerne vurderet, at det ikke er forsvarligt at danse. Derfor trækker parret sig. Det skriver TV 2.
Den fibersprængning, der komplicerede dansen for cykelkommentatoren for to uger siden, er sprunget op igen. Rolf Sørensen var ellers i bedring i seneste uges program, men søndag gled han i sit hjem, og så var uheldet ude.
– Det havde sneet, og jeg ville tage nogle hynder ind. Så glider jeg på det venstre ben, som er det gode ben. Jeg tænker ikke over det og tager så fra med det højre ben, og så sprang det op igen, fortæller han til TV 2.
– Lægen konstaterer, at benet er værre end sidst, og der er simpelthen for kort tid til at redde den i land på. På den baggrund er vi blevet enige om, at det ikke nytter noget. En ting er, at skaden kan forværres, det andet er, at heller ikke lægen denne gang tror, at der er bedring i sigte, og derfor fraråder at fortsætte, siger den tidligere cykelrytter.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Vild med dans’-stjerne viser kæresten frem
LÆS OGSÅ: Populær YouTuber takkede nej til ‘Vild med dans’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre om Rolf Sørensens nye, mulige fremtidsplaner.


LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Emma afslører ‘Vild med dans’-hemmeligheder
LÆS OGSÅ: Christopher afslører ‘Vild med dans’-hemmelighed

Stor ændring for finalen

Parrets exit betyder en stor ændring for finalen. Der kommer ikke et erstatningspar ind, og seere og dommere skal alligevel sige farvel til et par i morgen. I stedet bliver konsekvensen, at der kun kommer to par i stedet for tre, når finalen løber over skærmen. For første gang skulle tre par ellers have kæmpet om sejren den sidste aften, men det er altså nu blevet droppet.
– Vi er så sent i forløbet nu, og vi kan ikke overføre stemmer fra tre uger i træk, så derfor bliver konsekvensen en finale i Forum Horsens med de to bedste par, TV 2’s underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech til kanalen.
Du kan se ‘Vild med dans’ fredag aften klokken 20:00 på TV 2, men det bliver altså uden Rolf Sørensen og Karina Frimodt.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-fyr afslører dobbeltliv
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne indrømmer: Jeg faldt i søvn under sex