CHOK: ‘Robinson’-deltager mister to i familien under ekspeditionen

‘Robinson’-deltageren rejste afsted til Caribien, og da han næsten to måneder senere var tilbage i Danmark, havde han mistet to familiemedlemmer uden at vide det. Den ene begravelse nåede han heldigvis at deltage i.

Af Caroline Grønne Wigdal - 20. oktober 2021 kl. 14:22

Mandag kunne man se den 37-årige Anders Cortsen forlade ‘Robinson Ekspeditionen’ efter 23 dage i Caribien. I løbet af ugerne var der nået af ske meget hjemme i Danmark, og desværre ventede der Anders nogle triste nyheder.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Asma fortæller om den voldsomme ulykke, hun blev involveret i under ‘Robinson’…

For mens han havde været væk, var både hans farfar og bonus-farfar gået bort. Begge døde af alderdom.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Ralf hastekørt på hospitalet: Alt blev fjernet

‘Robinson’-deltagerens hustru, Rikke Lysholt, havde valgt, at Anders ikke skulle have beskeden, før han var tjekket ud af konkurrencen. Derfor fik han først noget at vide, da han var kommet hen på et hotel, hvor de udstemte deltagere skulle opholde sig i isolation i en form for corona-boble, inden de kunne rejse helt hjem til Danmark.

Den beslutning havde Rikke truffet i samarbejde med produktionen bag programmet. Hun gav selv sin mand beskeden i et facetime-opkald.

LÆS OGSÅ: Vender alligevel tilbage: Nu indtager Michael Olesen ‘Vild med dans’

– Jeg synes 100 procent, at hun træffer den helt rigtige beslutning ved ikke at lade mig få noget at vide. Jeg synes, at jeg hverken kan gøre til eller fra i den situation, så jeg var egentlig glad for, at jeg ikke skulle sidde derude med mine tanker, om jeg nu skulle vælge at stoppe det for at komme hjem og kunne deltage og hjælpe, siger Anders i dag.

Nåede kun lige begravelsen

Han røg ud af ‘Robinson Ekspeditionen’ på et tidspunkt, hvor hans farfar to dage forinden var gået bort, og derfor kunne han nå hjem i tide til at deltage i begravelsen.

– Produktionen kunne rykke rundt på et par ting, så jeg lige kunne nappe et tidligere fly. Jeg kom hjem om aftenen og kunne tage til begravelsen formiddagen efter. Det er jeg virkelig, virkelig glad for, siger han.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne i dyb sorg: Det er alt for tidligt

Selvom han aldrig har set sin bonus-farfar og farfar ugentlig, så ville han gerne have set dem, lige inden han rejste til Caribien, og at hele to familiemedlemmer var gået bort, var naturligvis en chokerende meddelelse.

– Man tænker jo ikke lige på, at det er noget, der sker. Jeg troede, at de også ville være der, når jeg kom hjem efter næsten to måneder. Det er virkelig uheldigt, siger Anders, der i dag er helt okay.

Noget ville han dog gerne have set anderledes.

– Op til hvor det her sker, har jeg faktisk ikke set dem i et godt stykke tid, og det kan selvfølgelig godt ærgre mig nu. Jeg ville ønske, jeg havde brugt lidt mere tid med dem til sidst. Men vi havde et godt forhold.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-deltager: Klar til dyrt bryllup på Holckenhavn Slot

Læs mere om