CHOK: ’Rob & Chyna’ truet med lukning

Det kan være slut med at følge Rob Kardashian og hans forlovede, Blac Chyna, i det populære program.

Af Pernille Hahn Hauberg - 21. februar 2017 kl. 07:25

Penge kan få mange mennesker helt op i det røde felt. Især hvis der er tale om mange penge, der gået ens næse forbi.
Duoen bag ’Infinite Grind Multimedia’, Jason Alston og Lincoln Hayes, der i juni 2007 skrev en 10-årig kontrakt med Blac Chyna om at blive hendes managere, vil nu have, hvad der svarer til godt 21 millioner danske kroner fra Rob Kardashians forlovede. Det skriver TMZ.
LÆS OGSÅ: Rob Kardashian sætter Blac Chyna på plads: Disse vilde regler skal hun følge
Kontrakten siger, ifølge TMZs oplysninger, at Blac Chyna skal betale de to 50 procent af hendes indtægter gennem de ti år, kontrakten er gældende. Noget tyder på, at det ikke er sket, i hvert fald er nogen begyndt at rasle med sablerne.
Ifølge TMZ har Jason Alston og Lincoln Hayes nemlig skrevet til en række producere, herunder dem bag serien ’Rob & Chyna’, og truet med at sagsøge dem, hvis ikke de får Blac Chyna til at betale, hvad de mener, hun skylder dem.
 
Som det amerikanske gossip-medie ganske korrekt påpeger, kan det ikke være produktionsselskabernes opgave at stå til ansvar for Blac Chynas mulige gæld, så hvad, konsekvenserne reelt bliver, er endnu uvist.
LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian skifter navn
LÆS OGSÅ: Efter Blac Chyna-dramaet: Rob Kardashian på hospitalet
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.