CHOK: Rikke Gøransson færdig i ‘Paradise’

Det bliver ikke Rikke, der kommer til at være vært på den nye sæson af ‘Paradise’.

Af Louise Vilsbøl og Lotte Knudsen - 15. januar 2022 kl. 8:15

Tidligere på ugen tydede alt på, at Rikke Gøransson vendte tilbage som vært på den kommende sæson af ‘Paradise’, som netop nu er ved at blive optaget. Rikke vendte nemlig snuden mod Mexico, og TV3 var yderst hemmelige omkring værtssituationen, men det var tydeligt på Instagram, at Rikke var i Mexico, mens Emil Olsen og Olivia Salo, som var værter i sæson 18, stadig var i Danmark.

LÆS OGSÅ: Kendispar er blevet gift: Vi tog røven på alle

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Amalie giver en noget overraskende update på sit forhold til Mikkel.


Men nu viser det sig, at sandheden er en helt anden. Rikke er nemlig bare på ferie i Mexico, mens Emil og Olivia har lagt røgslør ud og i virkleigheden befinder sig i Mexico, hvor de er værter på sæson 19 af ‘Paradise.

Rikke Gøransson afslører i et stort interview med Ritzau i dag, at hun ikke længere skal være vært på det program, som ellers har været hendes faste base i ti år.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

– Nogle gange er tiden bare rigtig. Jeg tror, jeg har ledt efter – ikke en undskyldning – men en mulighed for at sige farvel til det i nogle år. Jeg er blevet ældre, og så ændrer ens prioriteter, værdisæt og fokus sig, forklarer den tidligere værtinde og fortsætter:

–  Jeg kan mærke, at det, der rører mit hjerte nu, er noget andet. Så jeg vil gerne bruge det, jeg har lært som menneske og professionel storyteller til at lave noget, der gør nytte for samfundet, fortæller hun.

Nyheden bekræftes af TV3s programdirektør Kenneth Kristensen i en pressemeddelelse, hvor han også afslører, at Emil og Olivia er værter på programmet i den kommende sæson.

– I 13 år og 15 sæsoner har Rikke Gøransson været i front for Paradise Hotel. Det er en kæmpe bedrift! Hun har i de mange år gennemgået en helt fantastisk udvikling, til dér hvor hun er i dag; en helt enormt dygtig, erfaren og kompetent vært. Dét har hun selvfølgelig vist på Paradise Hotel, og det viste hun også senest, da hun var vært på vores store ’BEAT Diabetes’-indsamlingsshow i efteråret 2021. Jeg vil gerne sige Rikke en enorm tak for den kæmpestore indsats, hun har gjort på og for Paradise Hotel i løbet af de sidste mange år. Vi ved, at Rikke er en stor del af Paradise Hotel for rigtig mange seere, og vi er slet ikke i tvivl om, at hun vil blive savnet. Vi har naturligvis fuld forståelse for, at der nu er andre ting, der er begyndt at trække i Rikke, og vi er meget glade for, at Rikke fortsat er vært hos os i NENT Group, så vi også fremadrettet kan trække på hendes kompetencer og store værtserfaring i nye, spændende sammenhænge”, siger Kenneth Kristensen, programdirektør hos NENT Group.

LÆS OGSÅ: Ærlige Mathilde Gøhler: Denne gang har vi fået en rigtig baby

Tidligere på ugen kom det frem, at når ‘Paradise Hotel’ i 2022 rammer skærmene, vil en hel del været forandret ved det ellers så velkendte og populære format. Blandt andet vil realityprogrammet ikke længere hedde ‘Paradise Hotel’, men blot ‘Paradise’, og lokationen, som siden 2005 er foregået på det farvestrålende luksushotel i Mexico, vil være ændret til et andet spot. Det vil dog fortsat være under Mexicos strålende sol og med udsigt til turkistblåt hav. Læs mere om ændringerne i programmet HER.