CHOK! Realitystjerne på skadestuen efter voldsomt uheld

Artiklen indeholder stærke billeder.

Af Caroline Grønne Wigdal - 7. februar 2021 kl. 12:55

Forrige fredag skulle bare være en hyggelige aften sammen med kæresten, men på et kort sekund tog det hele en drastisk udvikling.

For den 31-årige Simon Iversen, der er kendt fra realityprogrammer som ‘Hård uden på’ og ‘For lækker til love’, endte med en hurtig tur mod Amager Hospital.

LÆS OGSÅ: Har du også undret dig? Derfor er Gunnvør ikke med i ‘Forsidefruer’

– Jeg var lige kommet hjem og skulle brække to rådyr, som man kalder det, når man tager pelsen af og skærer dem op. Men jeg kom ikke så langt den dag, fortæller han til Realityportalen.

For en hobbykniv med et helt friskt blad satte en stopper for planen. Herfra var Simon ikke i tvivl om, at han skulle en tur på skadestuen og have hjælp til at få fingeren fikset.

LÆS OGSÅ: Jonas’ kamp for drømmehuset: Endte i familiestrid

(Foto: Privat)

– Jeg ringede 1813 med det samme og kørte mod Amager Hospital. Jeg kunne selv køre og havde det ok efter omstændighederne. Jeg kunne mærke, at det kun var flæsket ,og ingen sener var ramt, fortæller han.

På Amager Hospital blev det til 9 sting i fingeren.

LÆS OGSÅ: Parret jubler: Medina har født

I november sidste år blev Simon kærester med ‘Ex on the Beach’-baben Sidsel Borg. Hun kan nu se frem til den middag, der skal komme ud af de to rådyr, som i stedet blev ordnet et par dage efter uheldet og  nu ligger i fryseren.

I dag er han i bedring, og mandag skal stingene tages ud.

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro afslører alt: Det gør bare virkelig, virkelig ondt

Simons finger med 9 sting. (Foto: Privat)

Læs mere om