CHOK: Realitydeltager skadet under optagelser

Det går helt galt for en af deltagerne under træningen.

Af Louise Vilsbøl - 9. september 2021 kl. 10:53

Seks kendte danskere har sagt ja til et 12 ugers eksperiment, hvor de skal træne og spise sig sundere med støtte og vejledning fra den personlige træner Tor Andersen. Han følger dem tæt under hele forløbet og giver sparring og motiverer, når det ser allermest sort ud.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler taler ud om misbrug

En af deltagerne er musikproduceren Cutfather, som virkelig har kastet sig ud i udfordringen med liv og sjæl, men i denne uges afsnit går det pludselig galt under træningen.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Anne og Nikolaj fra ‘Paradise’ fortæller om fremtiden.

– Shit shit shit, jeg har lige været ude for, at jeg skulle lave den her med triceps med elsatikken, mens elastikken hænger i chin up barren, og lige pludselig siger det bare knald, og stangen flyver ned fra dørrammen der og rammer kraftedeme mine fusser, lyder det fra Cutfather, som fortsætter:

– Jeg håber satme ikke, der er noget, der er brækket eller noget. Jeg er lidt rystet lige nu, det er en streg i regningen, hvis man hverken kan gå eller stå!

LÆS OGSÅ: Iben Hjejle taler ud om stress: Jeg faldt pludselig om

Efter uheldet må han have fødderne i is, mens han venter på at se, hvor slemt det står til med fødderne. Umiddelbart ser det ikke lovende ud, da han har store smerter efterfølgende.

Se klippet herunder, og se det nyeste afsnit af ’12 uger i helvede’ på Discovery+.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører psykisk vold i forholdet: Nu er det slut!

 

Læs mere om