CHOK: Reality-fyre går ind i politik

De to populære reality-hunks Lenny og Philip har kastet sig ud i et noget anderledes projekt.

Af Emilie Holm Egebro - 7. maj 2019 kl. 16:00

I starten af marts blev det afsløret, at de to reality-fyre Philip May og Lenny Pihl Christensen vender tilbage til skærmen. Ligesom da de to lavede ‘Wingman’ på Viafree, bliver det nye tv-projekt også noget, som de laver i fællesskab.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Nadja blev skiftet ud med Julie af Lenny: Det gjorde mig usikker
Indtil nu har det været hemmeligt, hvilket program Philip og Lenny skal medvirke i, men i dag, hvor der netop er blevet udskrevet folketingsvalg, bliver sløret nu løftet. For første gang nogensinde skal politikere og reality-deltagere mødes på Borgen face-to-face, og her er det de to paradisoer og best bros, der bliver de heldige.
Philip og Lenny skal i det nye Viafree-program ‘Spindoktorerne – med Lenny og Philip’ søge job hos seks top-kandidater til folketingsvalget i håbet om, at deres store viden om unge, sociale medier og god stil kan give dem jobbet som politikernes personlige rådgivere i valgkampen. Lenny og Philip har én chance og ét pitch til at bevise, at de er de perfekte spindoktorer.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Claes taler ud om trekant: Så vildt gik det for sig
LÆS OGSÅ: CHOK: Fie og Frederik er gift
På fredag har programmet premiere på TV3’s online-platform, og her skal de to reality-hunks i løbet af de seks afsnit besøge: Inger Støjberg, Anders Samuelsen, Morten Østergaard, Uffe Elbæk, Naser Khader og Pernille Rosenkrantz-Theil.
Vi har fået lovning på, at der er masser af akavede øjeblikke og uventede venskaber, når de to drengerøve indtager Christiansborg, så der er ingen tvivl om, at det bestemt bliver sjovt.
Smugkig allerede nu lidt af programmet herunder:

Se også Philip give den gas med Sigmund i ‘Divaer i junglen’ herunder:

LÆS OGSÅ: Fie Laursens forældre åbner op: Sådan har vi opdraget Fie
LÆS OGSÅ: ‘Nybygger’-vinderne sætter deres ene hjem til salg