CHOK: Reality-deltager hasteindlagt efter Reality Awards

Den nordjyske reality-deltager havde glædet sig sådan til Reality Awards, men hun endte sin aften på hospitalet.

Af Louise Vilsbøl - 6. februar 2017 kl. 10:37

Selvom der var liv og glade dage til fredagens Reality Awards, så var det ikke alle, der havde en lige god aften. For Pernille Nygaards mor, Jane Christensen, som blev kendt i ‘Mig og min mor’, sluttede festen brat.
– Da jeg stod på den røde løber med Frede, hostede og hostede jeg bare, og så lige pludselig, da vi kom ind i biografen, begyndte jeg bare at ryste. Pernille og min svigersøn Mikkel blev bange, men vi kunne ikke komme ud, så vi valgte at blive der, til det sluttede, fortæller mor Jane og fortsætter:
– Lige efter showet sad jeg og sov og rystede inde i biografen, så Pernille og Mikkel hjalp mig hjem på hotellet, hvor de ringede efter en læge, og lægen ringede så efter ambulance. På hospitalet viste det sig så, at det var en dobbeltsidet lungebetændelse, og jeg havde 41 i feber.

Mens de andre festede, blev mor Jane kørt på hospitalet med ambulance. (Foto: Privat)


Til festen fulgtes Mor Jane med sin gode ven Frede, som var med i ‘Landmand søger kærlighed’, og den jyske landmand mente til at starte med, at det nok kunne kureres med en stærk dram. Men det viste sig altså, at han tog fejl.
VIDEO: Se hele ‘Reality Awards’-showet her
Blev undersøgt for stoffer
På hospitalet måtte Jane igennem et rutinetjek, som bød på lidt af en overraskelse for den jyske reality-deltager.
– De tog en svedprøve og spurgte, om jeg var på stoffer, fortæller Jane med et grin og tilføjer:
– Mig som ikke engang ryger, så det måtte jeg sige til dem, at det var jeg altså ikke. Og da de fandt ud af, at jeg havde lungebetændelse og så høj feber, syntes lægerne, at det var sejt, at jeg havde klaret den røde løber. Men jeg er så stædig, og jeg havde glædet mig så meget, så jeg ville bare ikke gå glip af det.
Jane blev udskrevet i går, hvor Pernille og Mikkel kørte hende til Kolding. Her var det meningen, at de skulle have haft en hyggelig dag med Pernilles datter, men Jane var altså stadig for syg, så hendes anden datter, Helene, kom til Kolding og kørte sin mor hjem til Aalborg, hvorfra Janes mand tog over.

Mor Jane havde ellers glædet sig til festen, og hun havde endda fundet en fin kjole, designet af Lise Kjeldbjerg, til lejligheden. (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard viser sin nye kæreste frem
Skal undersøges nærmere
Det er kun tre uger siden, Jane sidst havde lungebetændelse, og forud for fredagens show havde hun netop afsluttet en penicillin-behandling. Men nu er lungebetændelsen altså tilbage og endnu værre end før, så hun blev rådet af lægerne på rigshospitalet til at få undersøgt sine lunger nærmere for at se, hvorfor hun så ofte får lungebetændelse.
– Min læge kommer på besøg her i dag for at undersøge, hvorfor antibiotikaen ikke hjælper, og så skal vi finde ud af, hvad der videre skal ske, fortæller Jane.
Hun lider af mavesår, så alle behandlingerne med penicillin og antibiotika er hårde for nordjyden, og nu vil hun altså til bunds i, hvorfor hun bliver ved med at få lungebetændelse.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltagerne: Sådan går det i dag
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.