CHOK: Reality-deltager er startet på 11 uddannelser på 8 år

Af Louise Vilsbøl - 5. oktober 2021 kl. 13:54

I aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ møder vi 27-årige Imad, som bor i Slagelse sammen med sin kæreste Isabella og deres to små børn. Imad er på kontanthjælp og har svært ved at sove om natten fordi økonomien påvirker ham så meget. Parret skylder mere end 500.000 væk, og de 267.600 er i SU-lån fra hele 11 uddannelser, som Imad har påbegyndt over de seneste 8 år.

LÆS OGSÅ: WHAT: Casper Berthelsen klar til ny sæson af ‘Bachelor

– Jeg vil gerne ud og arbejde og tjene mine egne penge og ikke noget lån mere. Selvfølgelig har jeg det meget svært, jeg har det meget hårdt med, at jeg skylder så meget i SU-lån, men de skal nok få deres penge, lyder det fra Imad.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Philip May fortæller, at han er klar til ‘Vild med dans’.

Til trods for den høje gæld, så er parret forbeholdne overfor at skulle ofre nogle ting for at komme af med gælden. Imad bruger for eksempel sin bil til at stresse af og kører over grænsen flere gange om måneden for at handle ind. Men der er langt fra Slagelse til Tyskland, så det ender med at blive en rigtig dyr fornøjelse.

Da eksperterne Louise Fredbo-Nielsen og Jan Schwyrtz beder ham skille sig af med bilen, kommer han med 100 dårlige undskyldninger for at beholde den, han mener ikke, man kan leve uden en bil, hvis det for eksempel regner eller sner.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-Asta om sit forhold: Jeg fik hadbeskeder

Men transport er ikke det eneste, der bliver brugt mange penge på i den lille familie, for på diverseposten ligger der svimlende 12.000 kr. Eksperterne kommer på en hård opgave med at trænge igennem til Imad og Isabella, for med en gæld på over en halv million er det en nødvendighed, at de skiller sig af med bilen, og at Imad får sig et arbejde.

Da Louise har skaffet ham en jobsamtale som skraldemand, stiller Imad sig fuldstændig på bagbenene og river muligheden over. Spørgsmålet er, om det lykkes ‘Luksusfældens’ eksperter at få overbevist Imad om at finde sig et arbejde og skille sig af med bile, eller om det er en tabt sag.

LÆS OGSÅ: WHAT! Nu tjekker denne reality-babe ind i ‘Ex on the beach’

Få et smugkig herunder, og se med i aften kl. 20.00 på TV3 og Viaplay.