CHOK: Populær sangerinde ude af ‘X Factor’

Det blev igen en dramatisk ‘X Factor’ aften, hvor intet kan forudses.

Af Linnea Thorseth - 25. marts 2022 kl. 22:03

Konkurrencen spidser for alvor til, og i aften har endnu en deltager sunget for sidste gang på ‘X Factor’-scenen, da fem er blevet til fire.

LÆS OGSÅ: Martin Jensen langer ud efter Kwamie Liv

Artiklen fortsættes under videoen af Thomas Blachman. 

LÆS OGSÅ: Afsløring! Her er værten på ny sæson ‘Landmand søger kærlighed’

Bookmakerne havde ikke ret i deres forudsigelser i sidste uge, da det var Oliver Antonio, som måtte forlade konkurrencen. I denne uge fik bookmakerne heller ikke ret, og endnu engang blev det bevist, at alt kan ske i den populære sangkonkurrence.

I aftenens udseendelse blev det Mille og Maria, som begge for første gang havnede i farezonen. Det var til stor irritation for dommeren Thomas Blachman, som ikke bryder sig om denne forudsigelighed.

LÆS OGSÅ: Risgaard i kæmpe nederlag til Buch

Med både en deltager hos team Martin og team Thomas var det altså igen Kwamie Liv, der skulle træffe det hårde valg.

– I er to utrolig dejlige mennesker, og I har hver for sig skinnet på jeres unikke måde. I har gjort det fantastisk begge to, fortæller Kwamie og fortsætter:

– Maria, jeg sender dig hjem i aften, slutter Kwamie.

Maria er meget berørt efter afgørelsen, hvor tårerne presser sig på, og mentor Thomas Blachman får lov at give sin solist nogle afsluttende ord med på vejen.

– Tusind tak for dig. En musikalsk skolelærer – flere af dem. Vi går glip af en vild semifinale, men tusind tak, fortæller Thomas Blachman.

LÆS OGSÅ: HØR DEN NU: ‘X Factor’-Lasse udgiver sin første single