CHOK: ‘Paradise Hotel’ bliver kønsneutralt

Traditionen tro begynder ‘Paradise Hotel’ med et kæmpe twist, for Rikke har et helt nyt kort i ærmet.

Af Louise Vilsbøl - 9. april 2021 kl. 9:05

Igennem 16 sæsoner af ‘Paradise Hotel’ har det med enkelte undtagelser gået ud på, at deltagerne skulle danne par med en person af det modsatte køn, og i finalen skulle troskaben så til slut stå sin prøve. Men i år bliver der vendt op og ned på det hele.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kræftsygdom

Den 17. sæson af programmet starter nemlig helt anderledes end tidligere, det står klart i en ny teaser, der er kommet ud for programmet. Her ses det, at indledningen er tematiseret omkring spillekort, hvor der skal dannes fire par.

– Paradise Hotel handler om at spille sine kort rigtigt, men der skal ikke meget til, før korthuset vælter. Vi skal have lavet fire stik, og det bliver hotellets fire første par, og det er ligegyldigt, om det er en dreng, eller om det er en pige, I ender med at danne par med, fastslår værten Rikke i teaseren, som kan ses nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Trine åbner op om bruddet med Mathias

Således vil den 17. sæson af ‘Paradise Hotel’ altså starte ud med at være kønsneutral, men hvad mon deltagerne synes om det? Og hvor længe mon det fortsætter?

Det vides nemlig ikke, om det kun er de første par, eller om det bliver gennemgående i sæsonen, at et par godt kan bestå af to personer af samme køn. Hvis det er tilfældet, så er det helt nyt og åbner spillet på en måde, som aldrig er set før.

LÆS OGSÅ: WHAT! Elviras kæreste er en gift mand

Der er premiere på den nye sæson af ‘Paradise Hotel’ tirsdag d. 13. april på stramingtjenesterne Viaplay og Viafree.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paradise Hotel (@paradisedk)