CHOK: Par udgår af 'Nybyggerne'

Nu er der kun tre par tilbage i konkurrencen om, hvem der skal vinde sit helt eget hus.

Af Louise Vilsbøl - 21. februar 2019 kl. 5:50

I næste uges afsnit af ‘Nybyggerne’ skrives der historie i programmet. For første gang er der et par, der trækker sig fra konkurrencen og dermed udgår halvvejs igennem optagelserne. Parret i blåt hus kan ikke længere deltage i det hårde forløb, men det er der en god og ikke mindst glædelig grund til.
– Mange af jer har måske set forud på TV2-Play her i aften og har set, at vi ikke længere er med i ‘Nybygger’-konkurrencen. Vi er tilbage i Købenavn og har det rigtig godt! Stine er gravid med vores første barn – og vi glæder os til maj, hvor der er termin, skriver de på Facebook og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder skal lave makeover for Princess Natascha
– Når man er med i ‘Nybyggerne’, sover man ikke særlig meget, og der er rigtig mange tunge løft, så som I nok har gættet, er det for hårdt at være med i ‘Nybyggerne’ og samtidig være gravid. Vi er selvfølgelig kede af, at vores hus ikke bliver færdigt, men somme tider kan man ikke både blæse og have mel i munden, og det vigtigste for os nu, er selvfølgelig en sund graviditet, og at give de bedste betingelser for det lille ny menneske, der vokser i Stines mave.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par efter badeværelsessejr: Vi er så stolte

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun ikke er enig med lægerne i, at rygning under graviditet er så skadeligt


LÆS OGSÅ: Ærlig ‘Nybyggerne’-Charlotte: Jeg har aldrig drømt om at blive mor

Opdagede graviditeten under optagelserne

I gårsdagens program kunne man se, at Stine og Kenneth endnu en gang havde for mange ambitioner for deres rum, som i denne omgang var et 70’er inspireret badeværelse, men de nåede ikke i mål. Stine havde været træt og haft kvalme allerede under arbejdet med værelserne, og hun troede det vat var stress over projektet, men dagen før afgørelsen på badeværelset fik de dog forklaringen på, hvorfor det var så svært for dem at blive færdige.
– Under optagelserne til program fire fandt vi ud af, at Stine var gravid. Det kom bag på os, men var samtidig med til at forklare rigtig meget, blandt andet hvorfor Stine havde været så træt og havde haft kvalme. Det er virkelig glædeligt, at Stine er gravid. Vi er dog ærgerlige over at forlade programmet i utide, siger Kenneth til TV2, mens Stine tilføjer:
LÆS OGSÅ: Dansk realitypar venter barn: Endelig er det vores tur
– Det var bare mega hårdt, og så indså vi, at hvis vi ikke kunne yde den indsats, der skulle til, ville vi ikke nå i mål. Opgavens mængde var stor, og deadlines var korte.
Hun frygtede, at det hårde fysiske arbejde med huset kunne medføre en spontan abort, og som parret fortalte i andet program, så har de igennem længere tid forsøgt at lave en baby, så de ville naturligvis ikke tage nogle chancer. Derfor sagde de farvel til ‘Nybygger’-eventyret og goddag til familie-eventyret.
Se det fine billede af Stines voksende mave herunder:
LÆS OGSÅ: Stressede ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Nybygger’-vindere dropper gevinsten

 

View this post on Instagram

 

JUHUUU – Vi skal ha et barn!! FARVEL til NYBYGGERNE og HEJ til BABY! ❤️ Mange af jer har måske set forud på TV2-Play her i aften og har set at vi ikke længere er med i Nybygger-konkurrencen. Vi er tilbage i Købenavn og har det rigtig godt! Jeg er gravid med vores første barn – og vi glæder os til maj, hvor der er termin. Når man er med i Nybyggerne sover man ikke særlig meget, og der er rigtig mange tunge løft, så som I nok har gættet, er det for hårdt at være med i Nybyggerne og samtidig være gravid. Vi er selvfølgelig kede af at vores hus ikke bliver færdigt, men somme tider kan man ikke både blæse og have mel i munden, og det vigtigste for os nu, er selvfølgelig en sund graviditet og at give de bedste betingelser for det lille ny menneske der vokser i min mave. Det har været spændende at være med, og vi har oplevet meget vi aldrig vil glemme – det bliver nogle udfordrende uger for de tilbageværende 3 dejlige par, som vi er kommet til at holde meget af, så vi håber at I vil heppe rigtig meget på dem og følge med i deres kreative arbejde med husene. Et kæmpe shout-out til verdens bedste naboer: ?@idaholmc ?@madstaiki ?@lourdes_manco ?@nicolaimanco ❤️@lesifre_design ❤️@alanyaboy3 #nybyggerne2019 #nybyggerne #tv2danmark #blåthus #gravid

A post shared by Stine Tranekjær (@stinetranekjaer) on