CHOK: Oliver Bjerrehuus har ikke set sine børn i over et år

Gunnvør og Oliver er slet ikke enige om, hvorfor Oliver ikke ser sine børn.

Af Louise Vilsbøl - 11. maj 2021 kl. 17:02

Der er endnu en gang stridigheder og stor uenighed mellem Oliver Bjerrehuus og ekskæresten Gunnvør Virgarsdóttir Dalsgaard, som er mor til tre af hans børn. I podcasten ‘Behind the scene – Kærlighed og fordomme’ afslører Oliver, at forholdet endnu en gang er gået i hårdknude, og børnene er fanget i midten.

– Det er en længere historie. Det er ikke selvvalgt, at jeg ikke ser mine børn. Jeg vil ikke komme længere ind på det for mine egne børns skyld, lød det fra Oliver, da de snakkede om den hate, som han og kæresten Sofie havde oplevet, og værten Nicoline Toft læste nogle af beskederne op.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Forsidefruer’-konflikt: Gunnvør er respektløs

I den udtalelse ligger lidt af en stikpille, som kommer bag på ekskæresten Gunnvør Dalsgaard. Hun kan nemlig ikke genkende Olivers version, fastslår hun overfor Se og Hør:

– Det forstår jeg ikke, han siger. Han har selv aflyst al samvær i over et år. Men jeg er glad for, han har fundet kærligheden igen og håber virkelig, at det betyder, han får lidt mere ro og stabilitet. Det ville være dejligt, siger Gunnvør til Se og Hør.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus og 20-årig kæreste vil stifte familie

Turbulent fortid

Forholdet mellem Gunnvør og Oliver har mildest talt været op og ned gennem de sidste mange år. De har ikke været kærester i en årrække, men i perioder har de været på talefod og samarbejdet omkring børnene. I andre perioder har de været i åben krig, som noget kunne tyde på, at de er nu.

Gunnvør har flere gange udtrykt sin frustration over eksen i ‘Forsidefruer’, ligesom Oliver har langet ud efter Gunnvør i medierne. Det er ikke første gang, luften er så kold mellem det tidligere par, at det går udover Olivers samvær med børnene.

LÆS OGSÅ: VILDT opgør: Suzanne Bjerrehuus træt af Gunnvør

Tilbage i 2018 rullede programmet ‘Sidste omgang i whiskeybæltet’ over skærmen på DR. Her var Oliver Bjerrehuus blandt de medvirkende, og han fortalte i den forbindelse, at han ikke længere så sine tre børn, Hannah, Sigga og Hugo.

 Jeg er hjerteknust over ikke at se mine børn. Jeg savner mine piger pisse meget, fortalte Oliver dengang til dr.dk. Det gjorde Gunnvør ked af det, og i ‘Forsidefruer’ fortalte hun året efter, at der i programmet kom nogle ting frem om dem og børnene, som hun ikke var klar på.

– I programmet udtaler Oliver sig om nogle ting, som han og jeg har været meget uenige om vedrørende børnene. Og for mig er den her sag meget meget privat. Først og fremmest fordi det er en rigtig ulykkelig situation, der vedrører børnene. Vores børn er i princippet i en ulykkelig situation her, og det er os, der skal tage os af dem, og det prøver jeg også at gøre så vidt muligt, men nogle gang er det bare rigtig svært, hvis man er meget uenige med den anden part. Og det er vi altså nogle gange, sagde hun i programmet.

LÆS OGSÅ: Så lidt ejer Türker af Bronuts

Efterfølgende fandt Oliver og Gunnvør dog melodien igen, og det sidste man hørte om deres indbyrdes forhold var i et interview i sommer, hvor Oliver fortalte, at de to nok aldrig blev bedste venner, men at hun var den bedste mor for hans børn. På det tidspunkt havde Oliver samvær med børnene hver anden weekend.

Siden da er noget dog gået galt igen, og Oliver har altså atter mistet kontakten til sine tre yngste børn. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra hverken Oliver eller Gunnvør omkring situationen.

LÆS OGSÅ: YES! Melvin vender tilbage til skærmen