Netop nu er der pressemøde på den tiende sæson af ‘Familien fra Bryggen’, hvor Linse netop har bekræftet, at Mopper er meget syg.
– Jeg vil hermed bekræfte, at Mopper er syg, hun er alvorligt syg. Vi snakker egentlig ikke om det, det har Mopper ikke lyst til, fortæller Linse på pressemødet og uddyber:
– Vi fik det at vide for fire måneder siden, og det har været en mærkelig tid, for det har både været rigtig trist, og vi er skrækslagne, for vi gider jo ikke at miste hende. Men det har også været en dejlig tid, fordi vi HAR hende, og vi hygger med hende, og hun er top frisk.
LÆS OGSÅ: Geggo om syge Mopper: Hun er gladere nu, end hun har været længe
LÆS OGSÅ: Linse om Moppers sygdom: Didde har været en kæmpe støtte 
 
Linse kommer ikke nærmere ind på, hvilken sygdom Mopper lider af. Men hun fortæller, at de ikke vil besvare yderligere spørgsmål om Mopper, fordi det er Moppers historie, som hun selv skal have lov til at fortælle, når hun forhåbentlig bliver rask.
Til trods for sin sygdom, så deltager Mopper i den kommende sæson af ‘Familien fra Bryggen’, som altså har premiere i morgen på TV3. Det vides ikke, hvor meget af hendes sygdomsforløb man vil komme til at se i programmet. Men man vil komme til at følge hendes arbejde med den bog, som hun er i gang med at skrive en i samarbejde med Linse og Geggo.
LÆS OGSÅ: Geggo opkalder sin datter efter Mopper
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Mopper gav mig en flad så det sang
LÆS OGSÅ: SE KLIPPET: Så smuk var Mopper som ung
Se videoen, hvor Linse fortæller om Moppers sygdom herunder:

LÆS OGSÅ: Mopper, Linse og Geggo udgiver bog sammen
LÆS OGSÅ: Mopper afslører bagsiden af tv-medaljen
 
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.