CHOK! Mark og Sarah Amalie taler ud om bryllup

‘Ex on the Beach’-parret ønsker slet ikke at blive gift.

Af Lærke Stræde - 10. juli 2020 kl. 7:23

Mark Bøgelund og Sarah Amalie Kristiansen har set hinanden siden tredje sæson af ‘Ex on the Beach’ og venter nu en lille datter sammen. Selvom der gik noget tid, før parret havde modet til at kalde sig kærester, er de et etableret par, der ved, hvor de har hinanden, og som glæder sig til at blive en lille familie om blot få uger.

Men lige så afslappede, som de var med at sætte en titel på forholdet, lige så ligeglade er de med at sætte en ring på fingeren. Faktisk har parret slet ikke lyst til at blive gift.

– Det har vi overhovedet ingen planer om. Jeg har altid haft det sådan, at man kun bliver gift for at blive skilt igen. Og når man først er gift, hvad så? Så er der ikke rigtigt mere at gå efter. Nej, hvis man har det godt, så har man det godt, og så er der ikke nogen grund til det, fortæller Sarah Amalie i ‘Sladderkongens’ podcast.

LÆS OGSÅ: Lene Beiers mand i stor redningsaktion på havet: Det hele var kaos

Det er Mark heldigvis enig i.

– Jeg har også altid sagt, at jeg ikke vil giftes. Det er der ikke nogen grund til. Det koster også alt for mange penge, lyder det fra realitystjernen, som foruden sin deltagelse i ‘Ex on the Beach’ også er kendt fra ‘Robinson Ekspeditionen’ og ‘Big Brother’.

LÆS OGSÅ: Gravid ‘Ex on the beach’-babe: Det går ikke efter planen

Et afslappet forhold

Generelt har ‘Ex on the Beach’-parret ikke det store behov for at skildre offentligt med kærligheden. De har nok i dem selv og nøjes med at give kærlighedserklæringerne under fire øjne.

– Det bedste ved vores forhold er, at vi har det meget afslappet sammen. Vi har ikke behov for hele tiden at vise det perfekte forhold og perfekte billede af hinanden. Sådan er vi ikke. Der gør vi det over for hinanden. Der behøver hele verden sgu ikke at vide det. Vi har det bare godt sammen, vi har det afslappet sammen, vi kan være os selv, og vi er meget ens på mange områder, lyder det fra Sarah Amalie, som har termin den 27. juli, hvor hun venter sit første barn.

Mark har to døtre fra sit tidligere forhold med ‘Paradise Hotel’-vinder Monique Von Appen.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Hjem til Gården’-farvel: Sådan går det Dan i dag

LÆS OGSÅ: Janni overrasket i Frankrig: Barnebarn født før termin