CHOK: Magnus og Aksel vinker farvel til ‘X Factor’ - Her & Nu

CHOK: Magnus og Aksel vinker farvel til ‘X Factor’

En studentereksemen er kommet i vejen for drømmen om at vinde ‘X Factor’, og Magnus og Aksel må derfor sige farvel til ‘X Factor’-drømmen.

Af Rikke Lynge - 5. maj 2020 kl. 09:28

Ankerstjernes sammensatte gruppe Magnus og Aksel forlader ‘X Factor’ 2020. Det sker, fordi den lange coronapause har skubbet programmerne sådan frem, at de falder sammen med Aksels studentereksamen. Han har derfor skullet træffe et valg, og det har ikke været nemt for den 19-årige fynbo.
– At være med i ‘X Factor’ har givet mig så meget mere, end jeg havde turdet drømme om. Min makker Magnus er blevet min bedste ven, og vi har mødt så overvældende meget kærlighed fra hele Danmark. Jeg ville ønske, jeg kunne fortsætte i ‘X Factor’ og samtidig tage min eksamen, så det har virkelig været en svær beslutning. Men det kan ikke lade sig gøre at gennemføre begge ting samtidig, så jeg må vælge at gøre det færdigt, som jeg har knoklet med i tre år, siger Aksel i en pressemeddelelse fra TV 2.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’ er tilbage: Her er den nye dato
Magnus siger  derfor også farvel til ’X Factor’, da de to stiller op som gruppe.
– Jeg er rigtig ked af ikke at få muligheden for at kunne gå hele vejen i ‘X Factor’. Min største motivation for at deltage i ‘X Factor’ var processen og alle de oplevelser, det ville give. Jeg har arbejdet rigtig hårdt og kastet en masse forhåbninger i projektet. Jeg ser fortsat Aksel som en rigtig god ven, der har haft stor betydning for mig gennem hele forløbet og hjulpet mig i min personlige udvikling, siger Magnus i en pressemeddelelse fra TV 2.
LÆS OGSÅ: Aksel og Magnus fra ‘X Factor’: Som to dråber vand
Med Magnus og Aksel ude af ‘X Factor’ har deres dommer, Ankerstjerne, nu kun én gruppe tilbage i konkurrencen.
– Magnus og Aksel føltes jo som om, at de var ‘meant to be’. Det hele gik op i en højere enhed med dem. De var to solister, da jeg satte dem sammen, men de var en enhed, da de stod der foran hele Danmark i liveshows. Derfor er det også en noget amputeret følelse ikke at måtte følge historien til dørs. Jeg ønsker mine drenge det bedste fremover. Det skal nok gå dem godt. De er noget særligt, siger Ankerstjerne  i en pressemeddelelse fra TV 2.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer indkaldt af statsministeren
De fem tilbageværende deltagere i ‘X Factor’ 2020 er:
Smokey Eyes (Ankerstjerne)
Emil Wismann, Mathilde Caffey, Alma Agger (Blachman)
Ilona (Oh Land)
‘X Factor’ er tilbage på TV 2 den 15. maj.
LÆS OGSÅ: Philine får fjernet ‘Lord’-tatovering: Bendtner fortjener ikke at stå på min krop