CHOK: 'Love Island'-vinder lukker butikken: Har fået nyt job - Her & Nu

CHOK: 'Love Island'-vinder lukker butikken: Har fået nyt job

Julies helt store drøm har ændret sig drastisk over de seneste måneder.

Af Louise Vilsbøl - 5. september 2019 kl. 08:57

Det var Julie Melsens helt store drøm, der gik i opfyldelse, da hun den 3. marts slog dørene op for sin helt egen skønhedssalon Juliver, og for tre måneder siden fortalte hun, at hun gerne ville udvide salonen, men nu har piben fået en anden lyd.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig
Efter kun et halvt år som selvstændig er det slut. Julie, som ejer 40 procent af salonen, har sammen med sin partner besluttet at sætte salonen til salg, og Julie har fået en ny drøm.
– Den er sat til salg, fordi jeg gerne vil forfølge min drøm om at blive kosmetisk sygeplejerske, plus så har jeg noget andet upcoming. Så salonen lukker, når jeg har fundet den rette køber, fastslår Julie og forklarer, at der til trods for salget går lidt tid, inden hun kan begynde på drømmeuddannelsen.
LÆS OGSÅ: DRAMA mellem Julie og Oliver: Ny flirt er uacceptabel
–  Efter jeg tog min HF, mangler jeg stadig 9 måneders erhvervserfaring, som jeg får igennem et plejehjem nu. Jeg starter på plejehjemmet d. 19., så jeg kan få den erhvervserfaring, det kræver at komme ind på metropol.
Julie vil ikke afsløre, hvad hun ellers har i ærmet, som hun betegner som upcoming, men hun fortæller, at vi vil høre om det i nærmeste fremtid.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida åbner op om diagnose

Nyt job og nyt sted at bo

Det er ikke kun i arbejdslivet, der sker store ting for Julie. I går kunne Realityportalen fortælle historien om, hvordan Julie var raget uklar med sine roomies og nu leder efter et nyt sted at bo. Hendes ene roomie reality-baben Sarah Amalie fra sæson 3 af ‘Ex on the Beach’ lagde ikke fingrene imellem, da hun sagde, at Julie var død for hende.
I samme ombæring skød Sarah Amalie efter Julies arbejde i salonen, hvor hun påstod, at Julie aldrig befandt sig, og hun i stedet festede og ikke gik op i det. Sarah Amalie mente, det var derfor, salonen var sat til salg. Julie bedyrede imidlertid, at Sarah Amalie ikke havde noget hold i sine beskyldninger, og at hun ikke vidste, hvad der foregik i salonen. Men nu viser det sig altså, at der måske er en god grund til det, hvis Julie ikke har været så meget i salonen, idet hun har opgivet drømmen.
Julie har ikke ønsket at udtale sig om, hvorvidt hun kommer ud af salonen med et overskud eller et underskud efter sit halve år som selvstændig erhvervsdrivende, men ved åbningen fortalte hun, at hun i hvert fald havde skudt sin præmiesum på 125.000 fra ‘Love Island’-sejren i projektet.
LÆS OGSÅ: Amalie har mødt en mand: Jeg er SÅ vild med ham
Se videoen fra Julies åbningsfest i salonen herunder.