CHOK: ’Love Island’-Ida er skuffet over sine nye bryster

‘Love Island’Ida er ærgerlig over sine nye bryster, som hun har fået lavet i et nyt prorgram.

Af Katja Gasiorowski - 17. maj 2019 kl. 8:55

I det helt nye program ’Mig og mine nye bryster’, som har premiere på Viafree i dag, kan man følge ’Love Island’-Ida gennem fire afsnit i jagten på mere feminine former.
LÆS OGSÅ: Linse og Mikkel Kessler: Derfor dropper vi stort samarbejde
Som seer kommer man helt tæt på rejsen fra overvejelserne til selve udførelsen af brystoperationen, men da Ida Søjborg skal se sine nye bryster for første gang, så matcher hendes forestilling ikke med virkeligheden.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida om nyt program: Jeg er bange for reaktionerne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: CHOK: Amalie Szigethy dropper stor satsning
– Jeg er lidt skuffet, når jeg ser mig selv i spejlet. Jeg synes mine bryster er hårde, og jeg synes, de har lidt forskellige størrelser. Den ene sidder lidt højere end den anden, og jeg er sådan lidt ’åh nej, hvad nu hvis det ikke bliver godt?’
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Brylluppet blev ikke som planlagt
– Det er overhovedet ikke drømmebrysterne, jeg har nu. Dem, jeg har siddende lige nu, de ligner Toblerone. Så trekantede eller firkantede er de. De har i hvert fald ikke en rund form, de er lidt aflange, siger Ida i seriens sidste afsnit.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida åbner op om diagnose
Se ’Love Island’-Ida tjekke sine nye bryster ud i videoen nedenfor:

Du kan se ‘Mig og mine nye bryster’ fra i dag på Viafree.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida dropper kæresten efter brystoperation
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida indrømmer: Jeg var Jonas utro